Noniin, paljon on taas tapahtunut. Soittelin nyt tänään vanhaan asuinkylääni ja kyselin mitä kaikkia rokotuksia olen nuoruudessani siellä saanut. Menen siis nyt perjantaina piikityttämään itseäni paikalliselle terveysasemalle ja tarkoitus olisi ottaa Twinrixin ensimmäinen rokotus, sekä Polion ja Tetanuksen vahvistukset. Toivottavasti ei ole käsi ihan rampa kun pääsen töihin siitä :D
Olin muuten yllättynyt siitä miten monimutkaiseksi nuo rokotusten ottamiset on tehty. Menin apteekkiin kyselemään tuota Twinrixiä, tarkoituksena tyyliin ostaa se suorilla mukaan, ja eipäs onnistunutkaan. Tarvitsenkin reseptin sitä varten.. No, tänään pääsin viimein läpi tuonne kaupungin terveyspalveluun ja lääkärille on nyt laitettu hoitajan toimesta tiedote että minä tarvitsen Twinrixiin reseptin lähimpään apteekkiini, toivottavasti se ehtisi perjantaiksi!!

Olen katsellut lentoja aika ahkerasti, ja nyt löytyi yksi hyvä. Eli 580e veroineen, suora lento Finnairilta!
Olin jo varaamassa sitä kunnes muistin että palkkapäivä on ensi viikon tiistaina, joten peukut pystyyn että saan lennot tuolla hinnalla vielä ensi viikolla! :)
Tuossa pari viikkoa sitten tuli Amazonilta Lonely Planetin China, ja Eyewitness China. Olen hyvin tyytyväinen valintoihini, LP kertoo kaiken oleellisen mitä tarvitsen Kiinasta tietää, ja Eyewitnessin kirjasta voin tarkistaa miltä kyseiset paikat näyttävät. EW´n kirjassa on aivan mahtavia kuvia, varmaan niiden perusteella päätän missä kaikkialla haluan matkustella!

Suunnitelma on siis seuraavanlainen. Ensi vuoden (2008) helmikuussa Kiinaan, ja paluu olisi Kesä/Heinäkuussa, riippuen millaiset lennot saan varattua. Tarkoitus on siis mennä Kiinaan ennen kiinalaista uuttavuotta, joka alkaa 7.2. Tällä hetkellä olen katsellut lentoja jotka lähtevät 4.2, eli pari päivää ehtisin "sopeutua" ja sitten mennä mukaan uudenvuoden juhlintaan. (no, saa nähdä kuinka tämäkin onnistuu.. Periaatteessa kun todellisuus voi olla se että oleskelen dormissa ja elelen ihan "normaalisti" ilman mitään uudenvuoden hihhulointia.. )
Olisi hienoa jos joku kiinalaisista ystävistäni olisi kiinassa kun sinne menen, kenties pääsisin tähän uudenvuoden juhlintaankin sisälle, kuten oli tarkoitus :)
Sitten, koulun päätyttyä oli tarkoitus jättää n.1kk aikaa matkustella ympäri Kiinaa. (mutta tämäkään ei ole hirveän varmaa, kun en lainkaan tiedä milloin koulu Kiinan puolella päättyy)
Saa tosiaankin nähdä sitten, että mitä kaikkea oikeasti tekee ja mitä pystyy/ehtii tekemään.

Tianjinissa on muuten 10 miljoonaa asukasta ^^

Must See paikkoja/asioita :
Kiinan muuri (se on ihan vieressä!!!!)
Pandat
Japani (jos saisi edulliset lennot)
Hong Kongin Disneyland!
Se paikka mikä on Thirty Seconds To Marsin musiikkivideolla "From Yesterday", minulla on haalea aavistus siitä mikä paikka se on, ja voi olla ihan siis nurkan takana.