Kohta on jo joulukuu ja kalenteri näyttää nyt matkaan aikaa 2kk 4päivää. Ja hei, te jotka käytte töllistelemässä tätä blogia niin kommentoikaa jotain! Kun näyttää siltä että kävijämäärä "kasvaa" vaikken itse käy täällä, ja lukuisista pyynnöistäni huolimatta kukaan ei tunnusta täällä käyneensä. Nyt hei rohkeutta ihmiset, kertokaa mielipiteitä tai edes sitä miksi tai kuinka sivulle eksyitte??

Jänskättää ja innostaa, en voi edes kuvitella miltä tuntuu tallustella Kiinan maaperällä. Ja se lentäminen, hui! Meinasin tuossa tammikuussa nyt sitten alkaa kunnolla miettimään mitä lähtee mukaan ja mitä ei. Myös aikamoinen lääkkeiden etc. hamstraus alkaa, kaikki mahdolliset vitamiinit ja sellaiset mitä yleensäkin nappailen pitäisi saada mukaan :D Suunnitelmia on jo hieman, tekisi mieli kokeilla kiinalaista lääketiedettä, ja ehkä käydä jollain sielunparantajalla, sekä ehdottomasti temppelissä! En malta odottaa että pääsen shoppailemaan! Ja tietenkin käymään koulussa myös ;)

Kiinasta EI ole kuulunut mitään, yllätys yllätys :D Pitänee taas ensi viikolla pommittaa s-postilla, että saisin edes sen tarvitsemani dokumentin, kohta tulee nimittäin KIIRE. Mutta nyt on aika hyvät fiilikset joka tapauksessa, innostaa ja olo on aika mainio. Avokki etsii tässä itselleen yksiötä siksi ajaksi, kun olen Kiinassa ja täällä meidän kaksiossa on nyt käynyt porukkaa töllistelemässä haluaisivatko he vuorostaan vuokrata tämän. Kun kesällä tulen takaisin Suomeen niin etsitään sitten oikein hyvän kokoinen kaksio/kolmio koska tällä hinnalla mitä nyt maksetaan saisi suuremmankin asunnon. Lisäksi olen jo etukäteen vähän intoillut siitä kuinka sitten aion sisustaa uutta suurempaa asuntoa. Ja mielessä on jo millainen oma asuntoni Kiinassa on, tietty sen nyt sitten sisustaa mieluiseksi kun siellä sen puoli vuotta asuu. Vaikka se olisi millainen läävä (tyyliin hometta tms) niin kyllä siitä sisustamalla saa mieluisan ^^ Toivottavasti ei vaan hometta ole, kun olen kuullut vähän negatiivista kommenttia siitä missä monet ovat asustelleet, ettei siellä oikein tiedetä homeen haitallisista terveysvaikutuksista. Mutta se on siis ihan toinen juttu, en minä nyt ala etukäteen haukkumaan sitä asuntoa kun en ole edes nähnytkään! :D
Mutta kaikenlaista sitä miettii nyt kun alkaa se oikea hetki lähestymään. Sellainenkin on käynyt mielessä, että asunkohan sitten ihan yksin siinä kämpässä (onko ne yhden vai kahden hengen huoneita) vai saanko jonkun kämppiksen. Olisihan se tosi jännää jos olisi joku ulkomaalainen tyttö kämppiksenä, pystyisi jakamaan niitä kokemuksia paljon paremmin ja saisi sitten kaverin jonka kanssa tutkailla ympäristöä :)

Himottaisi ostaa Madventures 2 seasonin dvd-boksi, siellä kun olisi pari herkullista Kiina jaksoa, ehkä odotan pari päivää, jos ostan sen itselleni joululahjaksi x)

Joulukuuta ja The Joulukalenteria odotellessa :) ^^