Ja EI taaskaan kuulu Kiinasta mitään :D Menee hermot kun ei asiat mene niin kun minä haluaisin, nopeasti ja tehokkaasti meinaan :) No, Kiinassa kuulemma aika huonot ja hitaat nettiyhteydet, joten annetaan jonkin verran anteeksi. Meinaa vaan kohta tulla kiire ellei jotain dokumenttia ja vastausta ala lennellä tännepäin.

Nyt on kirpparilla rutkasti tavaraa, meni reippaasti yli 20 muovikassia "kierrätykseen". Toivotaan että kauppa käy hyvin ja saan jotain takaisinpäin, ihan rahana siis. :)

Aikaa lähtöön tänään jäljellä.. 2 kuukautta, 2 viikkoa ja 4 päivää. Niin se aika vain juoksee, tuntuu hurjalta että 2 ja puoli kuukautta enää ja olen Kiinassa! :o

Käytännön asioita on puuhailtu paljon, yritän tyhjennellä kaappeja ja vähän jo pitää mielessä mitä kaikkea hankin Kiinaa varten, lääkkeitä ja sen sellaisia kertyy ainakin vino pino. Tammikuussa olisi viimeinen Twinrix rokotekin. Sitten olen suojeltu A ja B hepatiitiltä seuraavat 10 vuotta! Jee :D

On hurjat suunnitelmat mitä aion Kiinassa tehdä. Pitää teettää matrix nahkatakki, syödä sushia (ja tiedän ettei ole Kiinalaista, mutta kai sieltäpäin tuotakin saa, en ole nimittäin ennen maistanut :), katsella nähtävyyksiä, ostella vaatteita, laukkuja, kenkiä, tilpehööriä ja elämysfiilistellä x)

Voi olla että tulee hieno kokemus, odotan jo innolla sitäkin kun palaan Suomeen ja olen sitten nähnyt maailmaa pidemmälle kuin Ruotsi tai Viro. Ja asiasta kukkaruukkuun, en oikeastaan pahastu jos ihmiset ei lue tätä kertomustani. Minulla kun ei ole mitenkään erityisen lennokas kirjoitustyyli, pidemminkin pitkästyttävä ja jaaritteleva. Kirjoitan tätä enimmäkseen itselleni, on se kiva vanhana mummona sitten fiilistellä, että tuommoinen sitä oltiin nuorena ja on jännä nähdä mitä ajatuksia on päässä liikkunut tämän ikäisenä. Olen myös miettinyt kovasti työharjoittelua, nyt ei enää kuulosta yhtään "ihmeelliseltä", että kävisin tekemässä tyharjoittelunkin jossakin kaukana kaukana. Olisi se hienoa papereissakin jos työharjoittelu olisi suoritettu jossain Australiassa tai vastaavassa <3 ^^ Ja olisi sekin varmasti kokemus, ehkä saisi sitten mahtavan työpaikankin! :)