Moikkelis (:
Käytiin tuossa edellisenä viikonloppuna Helsingissä avokin kanssa. Oli kivaa :)
Vietin sitten ekan päivän kiinalaisen kaverin kanssa, ja olin toisen luona yötä. Oli aika pitkä päivä kun herättiin jo kolmelta lauantai-aamuyöstä ja joskus yhden aikaan seuraavana yönä pääsin nukkumaan. Huomasin vain siinä illalla, pitkän päivän jälkeen kun istuin bussissa, että miten orpo olo voi tulla vaikka olisi ihan kotimaassakin. Koko päivän puhuin vain englantia ja seikkailin metrossa ja suunnistelin kaupoissa, tuntui kuin en olisi Suomessa enää ollutkaan. Sitten se iski tajuntaan, että tämä tunne voi olla lähellä sitä mitä sitten Kiinassakin. Vieras maa, kukaan ei puhu suomea, ei ole ketään "läheistä" ihmistä siellä jolle jutella. Ja siis tuokin oli vasta hyvin pieni olotila, kuvittelisin että Kiinassa se orpous on tuhatkertainen tuohon verrattuna!
Mutta, hyvä että tuokin tuli koettua ennen matkaa, ja hyvin pärjäsin Helsingissä vaikka olin ensimmäistä kertaa yksin metrossa ja suuremmassa kaupungissa. Eiköhän sitä pärjää Kiinassakin, pitää vain pitää pää kylmänä oudoissa tilanteissa. Suunnittelin myös että kun pidän paljon tekemistä yllä niin koti-ikävä ei "ennättäisi" iskeä, saa nähdä sitten käytännön :D

Matkaan aikaa enää 1kk 1vk 4pv. Lähellä ollaan, kohta on enää kuukausi, ja tammikuu se vasta nopeasti meneekin!
Odotan joulua ihan rauhaisin mielin, avokki tekee töitä ja minä todennäköisesti lähden käymään kotosalla. Varmaan ihan mukava ja rauhallinen (ei kyllä pelien parissa :D) joulu tulossa.

Paitsi, sairaana tässä ollaan jälleen. Flunssaa vain pukkaa, toivottavasti kuitenkin menisi ohi joulun ajaksi, tai ainakin helpottaisi.

Eipä tässä taas muuta tällä kertaa, tammikuussa varmaankin sitten taas enemmän juttua :)

Mukavaa joulunodotusta! ^^