Hehei.

Ensiksi pyyntö. Koska kerran luet tätä, niin nyt hemmetti kommentoit jotain :D
Olisi kiva tietää, käyvätkö ne kaverit täällä joille osoitteen olen antanut vai eivät. Tällä saan senkin selville . Sitten saavat satikutia ne, jotka eivät käy lukemassa blogiani, ja sitten kyselevät miten matkan järjestelyt sujuvat..
Mikäli et tunnusta kommentoimalla käyneesi, loukkaannun siitä, ettei sinua kiinnosta minun elämäni. Hah :D

Ja tuntemattomammat, kommentointipakko. Kertokaa ketä olette, koska täällä on käynyt jo n.80 ihmistä, enkä todellakaan tunne niin montaa nassua. Luetko tätä säännöllisesti vai ovatko nuo vain hutiosumia :) Tärkeää myös se Miksi luet, onko tarinankerrontani vain niin mahtavaa ^^, vai onko taustalla kiinnostus asioihin josta kirjoitan.

2 päivää lähtöön, olo on hermoheikko. Tunnen olevani hyvin hyvin stressaantunut tästä, sillä olisi miljoonia asioita mitä pitää muistaa, tehdä ja hoitaa ja tuntuu että lisää vain tulee joka tuutista. Hmm. jäätelöä.
(Tein Homerit :D)

Matkalaukut on roudattu olkkariin ja eilen pesin "viimeisen" koneellisen pyykkiä mistä sitten valitsen vaatetta mukaan. Kyllä tulen vähällä pärjäämään, ja ne kaupat siellä, hihi ^^

Soitin tuossa Finnairille.
E-ticket receipt on elintärkeä olla mukana kun koneeseen yritän, ja kyselinpä samalla sitten noista säädöksistä mitä saa ottaa matkatavaroihin ja mitä ei.
Eli käsimatkatavaroissa on se litran minigrip-pussi-säädös. Meikit jne nesteet saa olla korkeintaan 100ml pakkauksissa ja niiden pitää mahtua litran vetoiseen minigrip pussiin. (mikäli ne koneen sisälle haluaa, käsimatkatavaroissa siis)
Jos on isompi puteli kuin 100ml, se kannattaa laittaa matkatavaroihin. Tax free osastolta ostetut tuotteet voi tuoda lentokoneeseen kai ihan pussissaan, tai sitten ne laitetaan käsimatkatavaroihin.

Jännitys on kova, en saanut viime yönä oikein nukuttuakaan. Koko ajan havahduin hereille ja päässä välähti ajatus, "joko olen menossa vai onko vielä aikaa." Ja kaikkihan tietää miten en ole kunnollinen ihminen jos en saa nukuttua, eli varovaisuutta noudatettakoon läheisyydessäni ellei halua saada tunteenpurkauksia niskaansa ^^

Olen tuossa innolla katsonut ANTM 9 kautta, siellä mennään Kiinaan! :D Kyllähän se hienolta näyttää, ja ne kaupat, omg! :D Toivottavasti säät on hyvät, ja kohtahan sielläkin pitäisi kevään alkaa. Pääsenkin ensimmäistä kertaa elämässä kokemaan kunnon paahdetta, joka tosin ei kaupungissa ole varmaan kamalan kivaa. Ne muuten käyttivät ANTM:ssa ihan samaa LP´n opasta mikä minulla on!!! Jei.

*ANTM = Americas Next Top Model

Opintotukiasia on hoidossa, olisin saanut opintotukea n.60e enemmän, mutta koska koko summasta vähennetään 10% jotakin ihmeveroa, niin saan n.30e enemmän mitä normaalisti saisin.
Laina on 140e enemmän. Lainahakemuksen kanssa olikin outo juttu. Olen kytännyt nettipankista, että milloin sinne ilmestyy haettavaksi isompi summa, niin se pitääkin erikseen "hakea" ennenkuin tieto päivittyy. Eli siellä oli tämän kevään kotimaanlainapäätös jonka olisin voinut nostaa heti, ja nyt hain sitten uudestaan pankilta opintolainaa. Nyt he tarkistavat lainapäätöksen uudestaan ja se lisätään tuohon nykyiseen summaan. Toivottavasti joku käsitti. :D Eli summa on nyt vaikka 100e, ja minulle pitäisi tulla lainaa yhteensä 200e tälle keväälle. Se 100e on nyt siellä nettipankin sivuilla, ja tein nyt uuden hakemuksen jolla haen tuota 100e lisäosaa siihen lainaan. Nyt muutaman päivän viiveellä siellä pitäisi kohta näkyä nostettavissa 200e. Olipas hankalaa, enkä oikein tiedä miksi tuonkin selitin, mutta jos jotakuta nyt sattui kiinnostamaan :)

Pitääpä katsoa vähän aikaa ANTM:ia, ja sitten juoksemaan kaupugille asioita hoitamaan.

Have a nice day, ja kaviosorkkainen hilsehtivä otus sinut vieköön jos et kommentoi! (: :)