Pah, ei meinaa tulla yhtään mitään tuosta lajittelusta :D
Nyt tuntuu että tungin yhteen kategoriaan ihan liikaa tavaraa, senkin olisi voinut jaotella kahteen osaan. Plääh.

Muuten, hienoa että kommentteja on tullut muutamia! ^^ Olen erittäin onnellinen niistä ja sana on vapaa vastaisuudessakin. Kiva kuulla että tätä on monet käyneet lukemassa ja parannusehdotuksiakin otetaan vastaan :) Tämä blogi taitaa vielä vähän hakea sitä selkeämpää lookkia, meinaan kategorioiden suhteen, mutta muuten tyyli on kyllä tällainen miltä vaikuttaakin.
Kyllä kannatti vaihtaa tuo kävijälaskuri, nimittäin sellaiseen joka katsoo ip-osoitteen perusteella kävijät ja laskee ne Todelliset osumat. Ei pelkästään jokaista refresh napin painallusta. Mahtavaa että täällä on tällä hetkellä 18 kävijää jo käynyt, enhän minä edes tunne niin montaa ihmistä! :D Jei!

Käyn tänään kysymässä vuokranvälitysfirmalta, joko saataisiin uuden asunnon avaimet. Päivää etuajassahan minä kyllä kyselen niitä, mutta katsotaan onnistuuko :)

Muuttotohinat on melkein täydessä käynnissä. Suurin osa kaapeista on nyt tyhjennetty ja loput pitäisi hoitaa tänään tai huomenna. Suurten tavaroiden muutto siirtyikin nyt sitten jo keskiviikkoon 16.1, joten 17 päivä asutaan jo uudessa asunnossa kokonaan! Vähän jos olisi enemmän aikaa niin olisi voinut jaotella kunnolla Säilytettävät tavarat ja Pois heitettävät/annettavat/myytävät tavarat. Ajatus olisi että kesällä sitten kun pääsen omia boksejani purkamaan pystyn tuon tekemään.

Haaveissani ajattelin että olisin järjestänyt Itselleni läksiäiset ja samalla sitten uuden asunnon tuparit, mutta se kaatui sitten siihen, kun vieraita ei olisi tulossa yhtä tai kahta useampaa. Melkein kaikkien kavereiden kanssa juttelin edellisenä vuonna siitä, että nähtäisiin Ehdottomasti vielä ennen lähtöäni, bileet mielessä siis ;) En tiedä mitä nyt sitten on tapahtunut, mutta enpä ole kuullut kenestäkään enää sanaakaan näiden puheiden jälkeen.Vähän pettymys kyllä, kun odotin näitä jälleennäkemisiä.

Ehkä se on tarttunut Amerikasta se tapa, että jokaisessa tilanteessa pitäisi järjestää jonkunlaiset bileet :D Mutta ken sen kieltää, aina on mukava vähän juhlia arjen keskellä tai juhlistaa asioita mitkä ovat itselle tärkeitä :) Ja kun ei tähän nykyiseenkään asuntoon ikuna mitään tupareita ole järjestetty, ekat pari vuotta oli puhetta moisista, mutta sitten ne vain jäi. Asia korjaantuu uudessa kämpässä! (kesällä sitten, pitää kutsua kaikki Kiinasta saadut kaverit sinne niin ei ole huolta että jää tupa tyhjäksi x)

Mutta, jospa tästä nyt taas riennän arjen puuhasteluihin.
BTW. Taas vähän kipeänä, räkätautia pukkaa ja pää tukossa jo kolmatta kertaan parin kuukauden sisään ^^ (mulla taitaa olla aika ankea vastustuskyky, normaalisti en sairasta kuin kerran vuodessa..)