Postia konsulaatista. Pitää tänään käydä noutamassa kirjattu kirje postista ja siellä on sitten passi, ja toivon mukaan viisumikin! Saa nyt sitten nähdä sainko sen kolmen kuukauden turistiviisumin vai en mitään :P

Muutto on jokseenkin ohi nyt. Vanhassa asunnossa on vielä jotain rompetta ja se on siivoamatta. Kaikki alkaa kyllä uudessa kämpässä olla ok ja tänään olisi tarkotus siivota lattiat vielä kertaalleen. Tänne kun on kuskattu tavaroita kengät jalassa. Uusi asunto on hieno, nätti ja kiva ^^ Tykkään paljon :) Ja vaatehuone on kyllä iso plussa, sinne saa kaikki ne säilytettävät tavarat ja kämppä pysyy siistinä.

Alkaa tosissaan se h-hetki lähestyä ja olen järjestellyt tavaroitani pois annettaviin ja säilytettäviin, sekä mukaan otettaviin. Matkalaukun pakkaus pitäisi vielä suorittaa kunnolla ja katsoa tuleeko sille paljonkin painoa. Kaikkea pikkujuttua on mielessä, hermostuttaa aika paljonkin ja olisi hienoa vilkaista vähän tulevaisuuteen ja katsoa sujuuko kaikki niinkuin pitääkin.

Ainiin, hukkasin tässä yhden kokonaisen päivän! :D Eli olen muistellut tässä koko ajan, että lento lähtee Suomesta sunnuntai-iltana. No, vilkaisinpa tuossa kalenteriani. Lento lähteekin lauantaina jo.
Että heh, sinne meni sitten yksi pävä pään sisäisestä laskuristani, damn :D

No, uutta juttua taas hetken päästä, aikaa jäljellä 15 päivää...