Heräsin tuossa aamusella, kahdeksan aikaan olen nykyään pompannut ylös, johtuu tuosta "kirotusta" auringonpaisteesta, joka tuilaa pimennysverhojenkin läpi :)
Täällä on muuten alkanut ilma lämpiämään, nyt parina päivänä on tarennut olla ilman pipoa ^^

Odottelin sitten "kauhulla" milloin Wei ilmoittaa minulle päätöksestä asunnon suhteen, ja kymmeneltä sain viimein puhelinsoiton. Hän pyysi, että tulisin kv-toimistoon tuonne päärakennukseen, jossa hän sitten tapaa minut.
Pikaisesti sitten lähtövalmiuteen ja päärakennuksessa hissillä 12 kerrokseen. Kauhunsekaisin tuntein yritin pitää mielessäni vastaväitteitä, jos vaatimuksistani kieltäydytään.
Eli, hän oli eilen ottanut yhteyttä rehtoriin, ja kysynyt häneltä mielipidettä. Hän oli selittänyt hänelle kantani, ja kertoi ymmärtävänsä minua. Sitten he olivat tavanneet tänään ennenkuin tulin toimistolle, ja olivat päättäneet, että tästä päivästä lukien, saan asua "opettajian asunnossa" (missä siis nyt asun) hintaan 70yuania/yö.
Hihii!!!
Ja tämä järjestely pätee siihen saakka, että asuntola saadaan kalustettua ja auki.
Yritin kysellä josko olisin saanut nyt asumani 2 viikkoa myös 70yuanilla, mutta tätä pidemmälle en kuulemma tässä asiassa pääse :D No, ei kannata yrittää liikaa, voitto tämä on, jei ^^
Eli nyt maksan melkein 2 viikolta 12e/yö, ja tästä päivästä lukien 7e/yö.

Ennen lähtöäni hän ilmoitti vielä, että 12 aikaan on lounas hotellirakennuksessa, ja tapaamme muutaman Ranskalaisen opettajan siellä aterian merkeissä.
Ok, siitä sitten asunnolle valmistautumaan.
Kesken puuhastelujeni asunnolle tulivat molemmat talonnaiset, sekä joku dude laatikon kanssa. Tänään sitten päättivät fiksailla hieman telkkaria, ja nyt pitäisi näkyä muutama Amerikkalainen kanava. En ole vielä testannut toimiiko.
Siinä he sitten hääräilivät, ja Wei tuli asuntooni sisälle puoli 12, ja käski minut sitten siitä mukaansa.

Menimme hotellirakennukseen, ja siellä toisessa kerroksessa oli varattu huone, jossa oli suuri pyöreä pöytä keskellä ja siinä ympärillä tuoleja.
Menimme sitten istumaan, ja Wei kertoi että olemme hieman aikaisessa, mutta odottelemme täällä Ranskalaisten opettajien saapumista paikalle.
Kun tupa viimein 12 aikaan täyttyi, oli huoneessa Wei, Zhao, 4 ranskalaista opettajaa sekä Kiinalainen opiskelija. Ruokaa alkoi tupsahdella pöydän päällä olevalle pyörivälle tasolle, ja lounas alkoi. Wei tilasi myös 2 suurta pulloa Kiinalaista olutta, sekä Tianjinin omaa punaviiniä.
Ruokia oli monta, ja pyrin maistamaan sekä syömään kaikkea.

- Pöydässä oli keittoa, jossa oli lihaa ja jotakin kasvista suurina lohkoina. Keiton alla oli pieni kippo jossa paloi tuli koko ajan, eli keitto pysyi hyvin kuumana.
- Sitten oli salaattia, jossa tomaatinpalasia ja eri salaatinlehtiä.
- Vihreitä jotain paistettuina (mitä oli katkarapujen kanssa), näistä pidän hyvin paljon vaikken tiedäkään mitä vihannesta ne ovat :D
- Jonkunlaista kalaa ruskeassa kastikkeessa
- Ohuita siivuja naudanlihaa, vähän niinkuin leikkelettä, mutta pienessä mittakaavassa
- Lettusia joiden päälle otettiin haudutettua munakoisoa, sitten lettu käärittiin kasaan ja syötiin
- Tofua tulisessa kastikkeessa (kastike punaista ja chilin siemeniä näkyi paljon :D) Oli kuitenkin maistaessani suht mietoa. Tosin yksi Ranskalaisista opettajista meni aivan punaiseksi maistettuaan tätä, ja häneltä ilmeisesti paloi suu :D
- Possua pitkien chilipalkojen kanssa (tämäkin hieman tulista, mutta minusta ihan sopivaa)
- Suuria vaaleita papuja, ihan maukkaita :)
- sitten oli sellaisia vaaleita "lonkeroita"/nauhoja, joissa oli hassuja uurteita. Ensinäkemältä luulin että nämä jotain matoja :D Mutta en tiedä mitä ne olivat, ehkä jotakin kasvista?

Ja koko ajan tietty tarjoiltiin punaviiniä ja olutta, en juonut näitä kuin hieman, sentään vielä keskipäivä, ja pidän ruoan kanssa enemmän ihan pelkästä vedestä.
Tosin vettä täältä ei saa, mutta kuumaa teetä oli tarjolla koko ajan, minulle siis veden asemesta se kävi hyvin.

Melkein tunnin ruokailtuamme, Wei kysyi mitä haluaisimme pääruoaksi!? "Siis mitä, tuleeko sitä ruokaa vielä lisää?" Mietin kauhuissani :D
Sitten hän selitti, että Kiinassa on ensin tapana syödä alkuruokana tällaista, ja sitten pääruoaksi riisiä, tai nuudeleita.
Ah, jo helpotti, ei siis tulekaan vielä kymmentä ruokalajia :D
Otimme sitten riisiä, ja kaikille tuotiin suuri kippo riisiä eteen. En jaksanut paljoa tästä syödä, mutta lopettelimmekin sitten parinkymmenen minuutin jälkeen. Vähän yli yhden Wei kohotti viimeisen maljan, ja sitten lähdimme omille teillemme.

Ihan maukas ateria kyllä, ja sain maistella montaa erilaista sapuskaa, kaikki olivat minusta ihan hyviä :)
Ja mukavaa oli tavata taas muutama uusi ihminen, täällä kun on ollut todella tyhjää ensimmäiset viikot.
Wei kertoi, että sunnuntaina loput vaihto-oppilaat tulevat, ja maanantaina pitäisi alkaa koulu, Jes!
Että odotan koulua, oikeasti, ja pääsee viimeinkin tutustumaan muihin oppilaisiin! :D

Eipä tässä tänään muuta, kivaa on, että nyt on asunto missä asua eikä tarvitse muuttaa kaupunkiin. 7e/yö ihan sopihinta, jäljelle jää vielä shoppailurahaakin. Mikä on kaiken tarkoitus! :D

Tänään varmaan pesen nuo pyykit uudestaan, tällä kertaa ilman pyykinpesuainetta, ja huomenna sitten kaupungille reissaamaan (: Zai Jian!