Ekana päivänä käytiin sen kaverin kanssa kaupassa (jonka luona olin yötä). Se oli aika erilainen kokemus kyllä verrattuna Suomen kaupassakäyntiin.

Sit mentiin semmoseen kaksikerroksiseen isoon kauppaan, josta löyty enimmäkseen just ruokaa ja pieniä kodinkoneita ym. Niinkun joku paikallinen cittari. Kaikkialla oli ihan tajuttomasti ihmisiä, ja kaveri vaan veti mua siellä reittejä pitkin ja etsittiin mulle kansainvälistä töpselimuunninhommaa.

Kysyttiin varmaan kuudelta ihmiseltä missä niitä on, ja kaikki vaan osotti jonnekin nevadaan ja jatko hommiaan, kaikki osotti tosiaan vielä eri suuntiin, mikä oli minusta vähän kummallista.

Hevi osastolla oli sit lattianpesijöitä. Ne pesee semmosen puolen metrin kokosen läntin luutulla, sit ne seuraavat puoli tuntia heiluttaa semmosta styroksinpalasta sen yläpuolella ja kuivattaa sitä länttiä. Voi jeesus sentään :D Näytti muutenkin vähän tylsistyneeltä ne ihmiset jotka sitä hommaa teki siellä. Ja niitä styroksinheiluttelijoita luuttuineen saatto jossain kymmenen metrin matkalla olla kolme! Kai ne on halpaa työvoimaa sit, ei Suomessa kannattais pitää näin paljoa työntekijöitä per m2 mitä täällä :)