En tiedä meneekö tämä perille tämä postaus, on nimittäin ongelmia saada tänne vuodatukseen näitä kirjoituksia. Mutta koska edelliseen oli tullut kommentteja? niin kaipa sitten. :)

Joo, mutta, täällä on ihan erilaista mitä kuvittelin. Matkaoppaiden kuvat ei pidä paikkaansa. On tullut itsekin pari kuvaa otettua, ja ihan tiedostamattani teen samaa. Eli jätän rumat ja epämiellyttävät asiat kuvaamatta ja kuvaan vaan hienoa ja kaunista. Mutta yritän tänään ottaa "rumemmistakin" asioista kuvia että tulisi todenmukainen fiilis :)
Eka päivä oli tosiaan aika rankka, iski se aikaeroväsymys niin kovaa päälle että nukuin melkein koko päivän sitten. Nyt on olo piristynyt ja olen käynyt ostoksilla ostoskeskuksessa, ja söin mäkissä! :D Kalahamppari ja vesi taisi olla 1,1e tai jotain sentapaista.

Unirytmi alkaa olla siirretty nyt. Ruoka ei ole oikein maistunut, että enemmän kaipaan vähän länsimaista sapuskaa. Mut onneksi on tuo mcdonals tuossa aika lähellä, heh :D Ja aika edullista ihan normaali ruoka on kaupoissa, hedelmiä olen ostanut. Vielä pitäisi löytää jostain veitsi että pääsisin syömään omenoita.

Eilen kävin paikallisessa siistissä ostoskeskuksessa ja katselin kaikkea kaunista ja tinginkin jopa, oli ihan kiva päivä. :)

Mä jotenkin odotin että täällä olis erilaista, siistimpää. Nyt tässä vähän vielä tutustun asioihin, ja aikakin alkaa menemään nopeammin varsinkin kun alkaa koulu ja pääsee rutiineihin kunnolla kiinni.

Mutta tämmöstä tällä kertaa.  Kaveri ja sen vanhemmat on ollu mulle kyllä uskomattoman ystävällisiä, on hienoa että täällä joku joka välittää niin kovasti että vanhemmatkin on mukana auttamassa :) Olo oli kyllä tosi hieno kun kaverin äiti, kaveri ja isän tuttava eilen kierrättivät kaupungilla ja etsittiin minulle pankkiautomaatti ja puhelinliittymä. Tarkastivat hotellihuoneenkin ja varmistivat että kaikki on hyvin ennenkuin lähtivät. Lämmitti <3

Tänään pitäisi yrittää löytää pyyhkeitä että pääsen käymään suihkussa täällä hostellilla. Hinnat on aika lähellä jopa suomen hintoja, ja en vielä tiedä sitä mistä narusta vetämällä saa alennuksia. Pitäisi varmaan puhua kiinaa, mutta kun numerot ei ole päässä niin hankala tinkiä. Eilen tingin tuotteista vahingossa mitä en edes halunnut oikeasti :D Myyjä oli pettynyt kun olisi antanut haluamallani hinnalla enkä sitten ostanutkaan mitään :D
Kyllä tämä tästä suttaantuu, kuvia yritän ottaa paljon ja tutustua paikalliseen elämään :)

Lähtijöille, yrittäkää lukea netistä etukäteen jet lagista ja kulttuurishokistakin. Kannattaa varautua ja lukea kuinka niitä voi helpottaa. Mulla oli paha jet lag, enkä ollut varma miten sitä "hoidetaan".

Kotiin, olen kunnossa ja asiat on hyvin. Hanki äiti se messenger osoite niin voidaan jutella onlinessa välillä :) Kuviin laitan linkkiä vaikka s-postilla sitten kun saan niitä järjestettyä :) Moikkamoi.