Moikkis.

Joo, en nyt ole ihan varma päivästä, niin sillä tuo otsikko. Kävin tänään tuolla kaupungilla, ja vaikka oli tarkoitus vain hoitaa "pakolliset" asiat, niin tulihan tuota puuhailtua vähemmän tärkeämpiäkin :)
Huomasin tuossa kaupungille mennessäni miten "tuulenpitävä" myssy minulla onkaan. Tuuli puhaltaa suoraan korviin tästä hienosta euron pipostani minkä otin mukaan. Rasittaa vähän kun kuvittelin täällä olevan paljon lämpimämpää, ja pakkasin sitten sen mukaan, tässä tulos :)
Meinasin että olisin ostanut kunnollisen pipon, mutta pihiys iski enkä halunnut maksaa siitä 2,5euroa.

Apteekissa jätin käymättä, ajattelin, että jospa tämä nyt menisi ohi itsestään ilman mitään troppeja. Kävin ostamassa hiuspannan (minkä omani jätin Suomeen!) 1,5e. Vähän tiukalta tuo huoneessa kokeillessa tuntui, mutta välttänee :)
Jos nyt joku ei tiennyt, niin korvaamaton apu esimerkiksi kasvoja pestessä ;)

Kävin katsastamassa vedenkeittimiä ja vilkaisin samalla hiustenkuivaajia. Edullisin hiustenkuivaaja on 7,9e, ihanan pinkki ja söpö matkakokoinen philipsin laite :) Tekisi mieli ostaa, mutta ehkä löydän Tianjinista samanlaisen?
Vedenkeitin oli edullisimmillaan 9,9e, sekin kivan pientä kokoa yhdelle henkilölle. Ei elektroniikka täällä kamalan kallista minun makuuni ole, kun varmasti tulee tehtyä tuollaisia pieniä pakollisia ostoksia :)
Jätin siis nuo ostamatta vielä, nyt katsastin lähinnä hintoja.

Juu, sitten taas kauppaan. Kamalasti olisi ollut kaikkea "pikaruokaa" nuudeleista lähtien kauppojen hyllyillä, mutta ilman vedenkeitintä ei niillä tee mitään. No, pari päivää vielä ja sitten voi alkaa tehdä hankintoja, ja varsinkin kun näkee millaiset tilat uudessa asunnossa on sitten kokkaukseen ja sellaiseen.

Hahaa! Löysin erään pienen kaupan hyllyiltä pieniä käsipyyhkeitä! Kaksi kertaa isompia siis kuin minun nykyinen kasvopyyhkeeni, jota käytän suihkun jälkeen. Ostin heti sellaisen, kun maksoi vain 1,8e. Seuraava askel siis normaalikokoinen pyyhe, toivottavasti :D Tuo melkein ylettää ympäri :D

Hieman hintatietoja paikallisesta McDonaldsista yleisön pyynnöstä ;)
Big Mac = 1,25e ~ ateria 1,80e
Fish-o-file = 1,1e ~ ateria taisi olla 1,7e
Pienimmän burgerin aterian taisi saada 1,2e (happy meal)
Piiraat = 60snt (mutta nyt on tarjous jossa 2 saa yhden hinnalla, eli 30snt kappale)
Makuina Sweet Taro (ei mitään hajua mikä suomeksi, laimea hedelmä), ananas ja banaani
Pienet ranskalaiset = 30snt
Sundae = 60snt (makuina ananas, mansikka ja suklaa)

Enjoy mielikuvistanne :D

Joo, takaisin hostellille sitten hirmuisten kassien kanssa. Vettä ostin nyt 6 litraa, toivottavasti riittää viikonloppuun :)

Ei tässä nyt hirmuisia, pitää koettaa parannella niin pääsee taas viilettämään ja tekemään asioita. Mukavia iltapäiviä sinne, minä taidan niistää nokkani ^^

ps. kiitos parille kommentoijalle, TE jotka ette ole vielä ilmaisseet olemassaoloanne, Tehkää se NYT, tai Kiinalainen Leijona teidät ahmaiskoon!