Huomenta maailmaan.

Tänään vaihdoin huonetta, yksiöön jossa ei ole ikkunaa, mutta eipä vedä ainakaan :)
Eli huoneen vaihto meni niin, kun tullessa varasin tuplahuoneen 12 päivä saakka. Mietin sitten, että 12pv alkaen voisin vaihtaa ykköshuoneeseen, hintaeroa on -2e/yö (8e/yö).
Kävin sitten aamulla respassa ja vaihdoin ennen kahtatoista kamani yksiöön, lämmintä oli, ihan kiva pikku soppi :) Huone on varattu ja maksettu 16 päivään saakka, silloin tulee Tianjinin porukka hakemaan minua uuteen kotikaupunkiini :o Hui.

Sairaus on sunnuntaista helpottanut mutta kyllä menee tämä päivä vielä levätessä, voi auttaa nyt tuo uusi huone kun siellä ei ole viimaa koko ajan. Täällä ei ikkunoissa oikein eristeitä tunneta :)
Tyypillinen räkätauti, limaa tulee nenästä ja yskiessä ja korvissa soi ja pulputtaa (:

Söin taas härkää ja sipulia :D Annos oli nyt puolikas, mutta hinta sama :/ Positiivista että jaksoinpa nyt syödä kaiken, ei joutunut palauttamaan ruokaa. 2,10e, riisistä tuo 10snt. Kuuma vesi ei maksa mitään, mikä on plussaa Minulle! (3

Joo, kohta kyllä menen hiustenleikkuuseen. Kyllästynyt tähän kamalaan tukkaan :D Ja ei sitten hymistä siellä että miksi ihmeessä, ei ne pidemmät nyt niin kivat ole, jos olen itse tyytyväinen lyhyempiin niin that´s it :)

Hmm.. Mitäs muuta. Eipä tässä oikein mitään tapahdu kun en tuonne kaupungille nyt lähde huitelemaan. Täällä hostellilla sitä vain aikaa on nyt vietetty.

Mukavaa aamua sinnepäin, ja hihkukaahan kommentteja ja kuulumisia sieltäpäin! ^^