Juup, täällä sitä vielä porskutellaan taudin kourissa. :)

Olen jo alkanut epäillä, josko aivoni ovatkin itseasiassa Räkää, ja ne pikkuhiljaa vuotavat ulos päästä. Tai no ei pikkuhiljaa, vaan aika vauhtia. :D
Varmaan käyn apteekista tänään jotain troppia yskään, katsotaan tulenko ymmärretyksi kuinka :D

Syön nyt tuon antibioottikuurin loppuun ja jos vielä viikonloppuna olen sairaana, niin pitää sitten katsoa tilannetta uudestaan.
Tianjinin koululla pitäisi olla ilmaisessa tarjonnassa kiinalaisia yrttilääkkeitä, joten ehkä niillä saisi ne aivotkin lopettamaan ulostautumisensa (:

Pitää tänään lähteä käymään kaupassa kun vesivarannot rupeavat loppumaan. Enkä kehtaa tästä hostellin ravintolasta kassikaupalla roudata pulloja huoneeseeni :D
Kallista on tähän mennessä ollut täällä asustelu. Rahaa on palanut ja vähän huolettaa josko saan laisinkaan pidettyä kiinni 400e/kuukausibudjetistani. Rahaa olisi siis enemmänkin käytettävissä per kuukausi, mutta ei ollut ajatus että tuhlaan kaikki nyt tässä alussa, vaan että tuonne loppuajalle jää sitten enemmän rahaa.
Asumiseen on mennyt jo n.240e, puhumattakaan sitten syömisestä. Hostellilla kun on joutunut asumaan nyt sairauden vuoksi, niin parhaimmillaan menee 4e/päivä ruokaan, ja vettäkin pitää tuolta kaupasta roudata. 1,5l= 80snt. Laskin tuossa huvikseni, että jos ostan joka päivälle 1,5l vesipullon, maksaa se kuukaudessa n.28 :)

Nyt toivon mukaan halpenee eläminen kun muutan sinne Tianjiniin. Siellä kun "pitäisi" olla halvempaa kuin Beijingissä, ja tässä hostellissa kun on joutunut syömään päivittäin niin kalliiksi tulee. Ihan eri sfääreissä olisi ruokakulutkin jos joka päivä jaksaisi punkasta raahautua tuonne kaupunkiin sapuskalle.
Tölkki kokista maksaa tässä ravintolassa 1e! Suomen hinnat aika lähellä kyllä :P

Mutta, älkäätten huolestuko, kyllä täällä pärjäillään. Eipä ne taudit lähde kuin sairastamalla, ja tuleepahan nyt levättyä tässä reissun alkuvaiheessa niin jaksaa sitten puuhastella siellä Tianjinissä :)