Tänään en tehnyt oikeastaan mitään.

Raahauduin kauppaan (kampuksen) tuossa 12 aikaan, ja ilokseni portilla oli pari ruokakojua ^^ Ostin sieltä sitten kaksi lättyannosta mukaan, kun eivät tule olemaan tuossa kuitenkaan 24/7.

Luin kirjaa koneelta ja ehkä katson leffan nyt tässä illemmalla. Värjäsin muuten hiukset (:
Ei ole vihreät, hehee :D Ihan hyvin onnistui, mutta väri meinasi kuivaa päähän, niin jouduin kostuttamaan sitä vedellä ja sitten vedin päähäni muovipussin, että kosteus vähän säilyisi.
Ensi kerralla vedän heti värin levityksen jälkeen pussin päähän, auttoi hurjasti tuota värjäysprosessia, tasaisempi lopputulos kun ei niin täysin kuivanut reunoilta.. Vaikka aluksi vähän pelkäsinkin, että pussi sulaa päähän, ei sulanut! :D

Laiskaa on, piti nähdä Jing tänään, mutta hänellä oli oppitunteja ja joutui perumaan. Voi olla, että huomenna lähden käymään kaupungilla vähän taas shoppailemassa. Jos vaikka saisin sen puuttuvan osan yhteen paitaan myyjältä (saa nähdä onnistuuko..)

Tällaista täällä, hyvin normaalia sanoisinko, eikä mitään ihmeellistä tapahdu.

Elättelen pientä toivoa oppituntien alkamisesta ensi viikolla, kyllä meinaan tulee tylsä kevät, jos en pääse opiskelemaan mitään.
Kyllä varmaan laitan sähköpostia Suomen koululle tästä tilanteesta kunhan selkeytyy, on kyllä niin hermojaraastavaa tämä touhu täällä välillä :P

Vähän on pettyneet fiilikset, kun odotin sitä toisten vaihtarien tapaamista niin kovasti. Ja sitä, että olisi päässyt hengailemaan vähän "samanhenkisten" ihmisten kanssa ja vaihtamaan kokemuksia. Sekin hieman surettaa, jos en nyt pääsekään opiskelemaan kaikkea kivaa, ja mietityttää mitä käy opintotuelle, jos en saa täältä yhtään kurssia.
Mutta, sen näkee sitten, ensi kertaan ihmiset.