Kuten otsikosta voimme päätellä, pesin tänään pyykkiä.
Kolme hurjaa koneellista. Tosin, kaikki olivat vajaita. Viimeksi laitoin koneen kai liian täyteen, eikä pyykit peseytyneet. Nyt erottelin ne vähän tarkemmin, värit varsinkin ja pesin ulkotakin.
En sitten voinut poistua asunnolta, kun ei ollut ulkovaatteet kuivana :D

Huomenna sitten oppitunnit ja käyn lounaalla Georgen kanssa. Jingin tapaan varmaan tässä viikonloppuna. Keitin riisikeittimellä riisiä eilisen noutoruoan lisukkeeksi, ja olipa kivaa syödä hyvää "normaalia" ruokaa täällä kämpillä :) Olin jo alkanut kyllästyä niihin ainaisiin nuudeleihin :D
Pitää joku päivä kokeilla perunamuusin tekemistä, kun ostin sen kattilankin ja perunoita on jääkaapissa.

Ainiin, meinasipa unohtua! Siivosin tänään! :D

Hurjaa :D Eli olin tässä jonkun aikaa kauhistellut makuuhuoneen siivottomuutta, ja tänään sain energiapuuskan ja päätin siivota täällä kunnolla. Kun ärsytti ajatus, että kaikki "vieraat" on kävelleet täällä kengät jalassa ja sukat mustuvat nanosekunnissa.
Vessassa oli rikkalapio sekä luuttu. Molemmat aika toivottomia käytännössä, mutta olipahan edes jotain :) Toivotaan parasta, kyllä minusta tuntuu nyt, että täällä on siistimpää :)
Koko asunnon siis siivosin ja kylläpä on nyt siisti mieli ^^ Nyt ei kyllä kukaan astu tänne kengät jalassa, jos vain voin sen välttää. Pitää olla päästämättä ihmisiä sisälle jos heille ei voi sanoa, että riisuisitko kenkäsi.

No mutta, iltapäiviä sinne. Moikkailkaa kun ehditte :)