Huomenta.

Kävin yhden aikaan Georgen kanssa lounaalla. Menimme minulle tuntematonta reittiä kaupungille kampukselta, ja siitä sitten ruokakujalle. Hän näytti minulle sieltä kivan pikku ravintolan, missä sai ison annoksen dumplingeja keittoliemessä 9yuanilla! Halpaa ja hyvää :) Omasta annoksestani jäi vielä 4 dumplingia kotiin tuotavaksi, mikä onni ^^

Oli mukava nähdä Georgea "pitkästä aikaa", ja rupatella jonkun kanssa. Kertasimme ostoskokemuksiamme, ja sain kuulla kuinka hänellä oli ollut todella "mielenkiintoinen" sim-kortin osto..
Oli siis mennyt Zhaon kanssa ostamaan sim-korttia Koreasta ostettuun kännykään. Zhao oli kysynyt(?) myyjältä käykö kortti kännykkään, myyjä vastasi käyvän. No, George osti kortin, ja eipäs käynytkään. Sitten yrittivät kaupata kännykkää ja rahoja ei tietenkään saanut sim-kortista takaisin. Nyt on sitten edessä uuden puhelimen osto.

Vilkaisimme myös paria eläinkauppaa lähistöllä, ja aargh että oli taas söpöjä ölliöisiä :D Ulkosalla oli muiden kauppojen edessä tusinoittain kultakaloja vadeissa, sitten löytyi suokilppareita, pikkusammakoita ja vaikka mitä. Eläinkaupan edessä taas oli ihana harmaa pikkuinen kani, joka oli todella kesyn tuntuinen. Kipitti heti katsomaan ihmistä, ja nuoli kaltereita. Sisällä oli rotta jolla oli terraariossa pesue. Voi että niitä nakkeja! Georgea ei ne oikein innostaneet, ei onneksi sanonut rumasti vaikka olisi voinut kun niitä ihastelin :D
Hamsuterraarioista löytyi kaksi kertaa Napsun kokoinen hamsteri, musta, ja aivan valtava :D Sitten oli yksi hamsteri joka nukkui ja pesue nukkui vieressä, pikkuisia vaaleanpunaisia karvattomia napsukoita :)
Sitten oli ihana terraario, missä oli varmaan kymmenen kääpiöhamsteria, ihan nuoria, ehkä puolikkaan sormen kokoisia. Ne oli kaikki änkeytyneet samaan pesäkoppiin, ja että oli suloista kun köllivät toistensa päällä ja talsivat siellä x)
Sitten oli yksi kääpiöhamsu pesuvadissa hiekassa mönkimässä, ja myyjä kiusasi sitä :p

Kyllähän sitä huokailee kun näkee kaikkia söpöjä ja suloisia asioita, mutta eipä noista unohda siltikään sitä miten niitä varmasti massatuotetaan, ja tuskinpa yhdestäkään eläimestä lähtee hoito-ohjetta mukaan. On ne silti suloisia, mutta ikinä en tuolta lemmikkiä itselleni ostaisi.
George oli ostanut itselleen pari kalaa, ja katseli kaniakin, mutta mietin hänelle ääneen sitä, että mihin hän sen laittaisi sitten kun lähtee pois Kiinasta? Eipä hän varmaan tosissaan kaloja isompaa lemmikkiä ollutkaan ottamassa :) Saahan noita eläimiä viedä pois maastakin, mutta tosi hankala homma, ja täällä ei oikein tiedä mitä saa kun ostaa.

Löysin kaupasta sokeritonta suklaata. Kannessa kuva tummasta suklaasta, ja kun avasin pussin, niin siellä olikin jotain valkoista vähän hämärästi jogurtinmakuista hommaa sisällä.
Pöh sanon minä, ei oikein voi "kansikuviin" luottaa täällä..

Kävin uudestaan kaupassa tässä iltapäivällä, nyt tosin kampuksen kaupassa. Kun palasin asunnolle, niin rappukäytävässä odotti yllätys. Siellä oli ihmisiä!
Alakerran nuori opettajamies, ja kaksi hänen kaveriaan, Victoria ja tämän mies (nimeä en muista) juttelivat siinä. Voi että oli hienoa nähdä elämää täällä, ja tällä tarkoitan siis "valkonaamoja!" :D
Juteltiin siinä hetki sitten, ja sain kutsun lauantaina oleviin bileisiin. En tiedä millaiset bileet, keskustassa joku länkkäreiden juttu. Ei mitään hajua mikä, mutta taatusti olen menossa! Sanoinkin sen heti :D
En aio missata tilaisuutta tehdä tuttavuutta ihmisten kanssa täällä, jospa sieltä saisi uusia kavereita :)
Jei ^^

Mitäs muuta, perjantaina taas opetusta, ja ensi viikolla pitäisi alkaa ekojen kurssien. Tosin, taidan käydä puhumassa hieman lisää siitä kuinka tarpeellisia kurssit ovat minulle. Jos eivät pysty 2-3 kurssia enempää järjestämään, niin miksi ottivat minut tänne alun alkaenkin kevääksi? Tilanteen kun olisin tiennyt etukäteen, niin tottakai olisin tullut syksyllä. Mutta, se on ensi viikon homma sitten, katsotaan mitä saavat aikaiseksi :)

Keskipäivät (: