No moiks, keskiviikkoa tässä seuraavaksi (:

Mitään erikoista ei muuten, mutta keskiviikkoillaksi oli luvassa "bileet". Joskus 11 aikaan Sue toimistosta soitteli (kesken kiinantuntieni ;) ja kysyi olisimmeko minä ja A halukkaita liittymään yliopiston järkkäämiin bileisiin ulkolaisille. Tai no tässä vaiheessa hän puhui vielä "lounaasta" tai jotain.
Sinne olisi kuulemma tulossa 20 amerikkalaista, ja sitten kiinalaisia oppilaita.
Mikäs siinä, soitin A:lle ja kysäisin lähdetäänkö. Minusta ihan kiva tilaisuus nähdä vähän muutakin kuin kampuksen sisäseinät, uusia kokemuksia ja niin edelleen :)

Ilmoitin Suelle, että tullaan, ja Sue kertoi että pitäisi olla valmiina toimistolla kello 17.30. Lähdemme siitä sitten syömään ja tapaamaan näitä muita ulkolaisia.
17.30 menemme A:n kanssa toimistolle, ovi lukossa.. Okei, mitäs nyt :D
Odotellaan hetki, ja paikalle saapuvat Julie ja Corin, heidätkin on kutsuttu "juhliin".
Odotellaan vähän lisää, ja kuudelta saapuu Sue paikalle. En oikeastaan ole yllättynyt, on jäänyt sellainen mielikuva etteivät kiinalaiset ole niitä kaikkein täsmällisimpiä ihmisiä, ainakaan tällaisissa "vähemmän tärkeissä" tapaamisissa.

Lähdemme yhtä matkaa A:n, Suen, Julien ja Corinnen kanssa kampuksen opettajien ravintolaan. Se on kauniimpi ja kalliimpi mitä opiskelijoiden.
Tilataan ruokia sieltä, ja aloitetaan joskus siinä 18.30 ruokailu. Amerikkalaisia ei näy missään :D
Syödään, ja kello 19.30 kun olemme lopettaneet, kuuluu Amerikkaisten saapuminen. He menivät eri paikkaan syömään kuin me, ja me siirryimme "juhlasaliin" yläkerrassa.
Meidät istutetaan pitkien pöytien ääreen niin että näymme varmasti joka puolelle. Näitä pitkiä pöytiä oli siis kaksi juhlasalin molemmin puolin, niin, että istuimme sivuttain "näyttämöön" nähden.
Ja kyllä, siellä oli näyttämö, ja mitä ilmeisimmin karaokelaitteet mikkeineen päivineen :)

Noin tunnin odottelun jälkeen sinne alkaa saapua muutakin porukkaa, ja eteemme on katettu suuret valikoimat erilaisia kiinalaisia leivonnaisia. Toinen pöytä sai hedelmiä, kun me taas keksejä, nyyh!
Isot kihot kävivät pitämässä puheita, ja homma alkoi käynnistyä.
Siinä välissä minulle ja A:lle kävi juttelemassa jotain isoja kihoja toisista yliopistoista, kiinalaisia tärkeitä herroja siis, ja käyntikortteja tuli satelemalla.. Pyydettiin jopa yhteiskuviin.
Joo, oli taas hupaisaa näiden hiusten takia :D
Käytiin jossain yhteiskuvassa isojen kihojen kanssa, olin lähdössä pois, kun joku pysäytti minut (mies) ja kysyi pääsisikö yksin kuvaan kanssani, vastasin kyllä, kuva otettiin, ja kohta poseerasinkin eri ihmisten kanssa jokaisen omaan kameraan. Ehkä 4-5 ihmisen jälkeen pääsin viimein liukenemaan paikalta :D
Tuntui anteeksi vaan naurettavalta se homma, ei minussa nyt oikeasti ole mitään erikoista, muuta kuin blondatut hiukset (mitä nämä eivät huomaa :D)
Jos blondin ihmisen kanssa hengailu tuottaa onnea, niin tuottaako feikkiblondin kanssa hengailu epäonnea :D Nauratan itseäni tällä ajatuksella x)

No, pahin vaihe alkaa! Juhla alkaa edetä, ja saamme kuulla jostakin hemmetin kilpailusta, johon meidätkin on "ystävällisesti" ilmotettu :)
Eli kiinalaiset oppilaat vastaan ulkomaiset tyypit.
Ensimmäinen match meni Amerikkalaisen tyypin ja kiinalaisen tytön välillä. Mies lauloi karaokea pätkän (pitkän suostuttelun jälkeen) ja hänen jälkeensä tämä tyttö tulee ja vetää helvetin hyvin täydellisen biisin karaokelaitteella..
Homma siis meni niin, että kiinalaiset ovat tienneet tästä 2kk, he ovat harjoitelleet hulluja ja täydellisiä ohjelmanumeroita, kun taas me ulkolaiset saimme kuulla kilpailusta 10min ennen sen alkamista :)
Reilua ;)

Seuraavat matchit menivät aivan yhtä tasaväkisesti mitä ensimmäinen. Ulkolaiset tekivät jotakin pientä ja säälittävää, kun taas kiinalaiset vetävät hurjalla taidolla  karaokea,  soittavat jotakin ihmeellistä instrumenttia järkyttävän hyvin tms..

Tässä vaiheessa alkoi hieman paniikki iskeä, minähän en mene tuonne laulamaan ja esiintymään, vaikka olisi miten kiva ja mahtava kokemus kaikille muille. Liukenimme paikalta A:n kanssa yhdeksältä, ja purnasimme kotimatkalla sitä kuinka tuostakin "kilpailusta" olisi voinut ilmoittaa pari viikkoa sitten, että olisi voinut esittää jotakin, tai olisihan sitä voinut kysyä "haluatteko osallistua", sen sijaan että vain ilmoitetaan :)
Jäi vähän sellainen maku tuosta, että koko homma oli suunniteltu niin että kiinalaiset voivat loistaa tuossa. Katsokaa nyt, ulkolaiset eivät osaa edes vetää esityksiä niin hyvin mitä me (ketä kiinnostaa se että järjestelyt olivat epäreilut ;)

Juu, oli huvittava juttu siinä illalla, lähdettiin A:n kanssa yhtäaikaa pois Suen mukana.
Sue heittää siinä pihalla, että menettekö te nyt nukkumaan, että sinä  J asut tuossa asuntolassa, että menet varmaan sinne, ja sinä A asut tuolla opettajien asunnossa, että sinä menet sinne.....

.... Nii-in, kyllähän se on jo ymmärretty että täällä ei saa asua samassa :p

Mutta, siinä keskiviikkoiltana ^^ Kuulemiin ♥