Heipparallaa, taas yksi viikko lopussa (:

Sunnuntaina käytiin A:n kanssa hengaamassa koulun viereisessä puistossa. Oli niin paljon kauniimpaa kuin silloin kun itse siellä piipahdin. Nyt oli vehreää, lämmintä ja vehreää :)
Selvisi siellä kävellessä, että kiinalaisetkin grillaavat puistossa, tosin jättävät länkkäreistä poiketen jälkeensä helvetinmoisen sotkun :p Ihan raivostutti kun eivät voi siivota jälkiään, tosi ruman näköistä kun roskat jätetään rikospaikalle.

Oli tosi ihana ilma, sellainen lempeä tuulenvire puhalteli ja tarkeni hyvin t-paidassa, muttei hetkeäkään ollut kuuma vaikka paistatteli auringossa. Huvittavaa on kun kiinalaisneidot sonnustautuvat pitkähihaisiin ja välttelevät aurinkoa, kun taas itse hengasin t-paidassa :)
En kylläkään yritä ruskettua, minusta se on epäterveellistä, mutta jos vahingossa vähän väriä tarttuu niin se ei ole pahasta, vähän aurinkoa keholle ja mielelle.

Matkalla tuli George vastaan koiranpennun kanssa, kantoi sitä kassissa. Olin niin järkyttynyt, etten edes esitellyt A:ta vaikka George näki hänet nyt ensimmäisen kerran.. Tuijotin vain mykkänä koiranpentua, enkä tajunnut mistään mitään :D
Jäi sellainen fiilis että George oli vähän loukkaantunut, ei jäänyt juttelemaan vaan kiiruhti ostamaan pennulleen ruokaa ja tavaroita.
Tapasimme Georgen myöhemmin, ja nyt tajusin esitellä A:n hänelle, ja nyt tuli juttua ihan normaalisti :D Heh, hauska tyyppi :)
Koiranpentu oli tullut eläinkauppiaalta, joka oli antanut sen Georgelle ilmaiseksi!
Mielestäni tilanteessa on jotakin mätää, ja olin huomaavinani kuinka pentu niiskutti nenäänsä. Se on varmaan sairas tai rikki tai jotain, miksi myyjä sen muuten antaisi ilmaiseksi!?
Kuulemma koiranpentu maksaa täällä 450yuania, eli ei ihan halvasta elukasta ole kyse..

Ikävää jos se menee heti rikki, en itse voisi kokeilla onneani noin, olisin varmaan kieltäytynyt tarjouksesta ottaa pentu ilmaiseksi hoteisiini :/ En nimittäin tietäisi missä sitä pitäisi, kuinka sitä hoidetaan, milloin sitä hoidan (ei ole aikaa) ja mihin sen laittaisi kun lähtee?
Ja näissä pennuissa kun ei tiedä onko niissä joitakin vikoja..

En muuten silittänyt Georgen koiranpentua, olen vähän epäluuloinen täällä, enkä ole koskenut yhtäkään eläintä tänne tultua. Tiedä vaikka niillä on vesikauhu tai jotain, ja vesikauhuun ei ole rokotetta!!! (ainakaan pelastavaa sellaista :p) Olisi ikävä sairastua sen vuoksi, että silittää kivaa pikku koiranpentua. Ehkä sitten kun George käy rokotuttamassa sen, tai jotakin, voin siihen koskea, siihen saakka se on raivotautinen vesikauhuinen pikku puppy minulle :p

Minulla on aika vankat mielipiteet näistä eläimistä ja eläinkauppiaista, en tukisi yhdenkään toimia, enkä ostaisi eläintä vaikka se miten säälittäisi. Kaikkia ei voi pelastaa, ja jos yritän pelastaa yhden, tuen vain pahaa toimintaa ja uusia kyllä tulee.
En ole oikein hyväksynyt sitäkään kun George osti itselleen kaloja lemmikeiksi.
Älkää siis ihmiset ostelko niitä kivoja koiranpentuja ja eläimiä niiltä katukauppiailta vaikka mikä olisi, siitä ei seuraa mitään muuta kuin murhetta :p En usko hetkeäkään, että ne tulisivat hyvistä oloista, ja että ne olisivat terveitä sukupuultaan ja muilta ominaisuuksiltaan, pentukasvattamoissa se sisäsiittoisuus aika normaalia varmasti.

Mutta, liikaa valistusta ja ärhentelyä, ja faktani voivat olla pielessä, kertokaa minulle totuus jos olen väärässä :P

Se siis sunnuntaista, oli kivan rentoa kyllä kävellä hiljakseen puistossa kun miettii miten hektistä täällä on ollut viime aikoina. Hurjaa ryntäilyä tunnilta toiselle, ja shoppailua ja kaupungilla reissaamista. Ei sillä että niissä mitään negatiivista olisi :)

Muuten, ensi viikon suunnitelmista! Eli kävi ilmi, että sekä minulla että A:lla on torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai täysin vapaat opetuksesta ja oppitunneista!
Juttelin Julien ja Corinnen kanssa, ja he kertoivat lähtevänsä silloin Shanghaihin, mekin mennään!
Tarkoitus olisi mennä yöjunalla ke-to yönä Shanghaihin, torstaiaamuna Shanghaissa, valmiina nähtävyyksille jne, ja lauantai-sunnuntai yöjunalla takaisin. Jeee, matka! ♥

Kivaa viikon alkua sinne, ja yritän päivitellä kun ehdin :) Varmaan Shanghain reissu tekee nyt taas pienen paussin bloggaukseen, mutta yritän ja vannon etten enää jättäisi tätä näin myöhään!

Kiitoksia ja palatkaamme astialle (: ^^