Joo, alkaa mielikuvitus loppumaan otsikoissa. Huomaako kukaan? (:

Tiistaina kävin hoitelemassa asioita toimistolla, sain viimeinkin vietyä lainaamani kirjat takaisin Suelle, ja jätin hänelle myös kuitin kurssille ostamastani oppikirjasta. Jee, saan rahat siitä takaisin ^^
Sitten tipautin Mr.Zhaolle 400yuania työpöydälle, viisumia/oleskelulupaa whatever varten :)

Sitten pätkii muisti, eli en kai tehnyt mitään erikoista? (:

Tänään keskiviikkona oli vähän uuvuttava päivä, koko päivän oikeastaan olin reissussa.
Aamulla heräsin aikaisin ja lähdin tuonne ostoskadulle päin kävelemään. Piti käydä nostamassa rahaa tämänpäiväistä "museoreissua" varten. (heittomerkit selviävät myöhemmin)

Kävin automaatilla ja piipahdin ostamassa itselleni aurinkolasit. Taisi ensimmäiset kokeilemani tarttua mukaan jopa. :D Hinta oli 38yuan, mutta tingin ne laiskasti 30, liian kalliit ihan varmasti, mutta en jaksanut välittää. Ei auringon takia, vaan pölyn ja saasteiden ;) Sit mäkin ja kalahampparin kanssa kämpille (:

Georgen tapasin tuossa portilla puoli 1. No, kun alan kyselemään mihin museoon mennään, ja onko hänellä osoite, näyttää vain englanninkielistä karttaa.
Okei, siis, ei se taksikuski osaa englantia :D Eikä George edes etsinyt museota johon mennään vaikka sovittiin posteissa niin.. x)

No, siinä sitten palloiltiin puolisen tuntia ja lopulta päätettiin lähteä suuren suurelle kauppakadulle.
Käveltiin metrolle, ja valittiin asema. Tai George valitsi.
Tuntuu, että joka kerta kun käyn Georgen kanssa jossakin, hän sanoo, että mennään tänne tai tuonne, ja sitten ollaankin jossain ihan ihmeellisessä paikassa. Eli tavallaan muuttaa mielessään päämäärää eikä kerro minulle siitä :D
Kuten nytkin, luulin että mennään tälle suurelle kauppakadulle, mutta EEP! väärin.

Tultiin ulos metrosta, ja ei hajuakaan missä oltiin. Nyt George sitten kertoo, että hänelle kerrottiin jotakin jostain "5-street place".. Joo.. (päätit sitten sinne suunnistaa..)
No, käveltiin ja käveltiin, vaihdettiin suuntaa ja käveltiin lisää.
Pienenä hengähdystaukona halusin käydä vaatekaupassa.
Löysin sieltä itselleni mustan hameen, sekä violetin jostain farkkukankaan tapaisesta tehdyn hameen. Hah, jälkimmäisen kohdalla oli hyvä juttu :D
Kauppa oli tavallaan jaettu kahteen osaan, ja kun katselin violettia hametta, mietin mielessäni että käyn ensin ostamassa nämä kädessäni olevat tuotteet omalta puoleltaan ja palaan takaisin tinkimään siitä.
Kysyin kuitenkin violetin hintaa, 50yuan. Koin tämän kalliiksi, ja heitin 25?
Ei kelvannut, no, sanoin sitten englanniksi (eivät ymmärrä x) että käyn katsomassa toiselta puolelta vaatteita ja tulen takaisin. No, myyjä sitten säikähti että lähden, ja huusi perään, okei, 25!!!
Haha :D Käännyin takaisin, sovitin hametta ja ostin sen x) (hyvä hinta :D)

Alkoi jo vähän väsyttämään, niin Georgen kysyessä mielipidettäni kävelläänkö pidemmälle vai mitä, ehdotin että lähdetään kotia kohti.
Tulomatkalla käytiin koulua vastapäätä syömässä ja olin ihan poikki kun tulin asunnolle.
Tässä vaiheessa tajusin, että oli karsea päänsärky. Koko päivän oli vähän jomottanut, ja oli sellainen omituinen olo eikä oikein ollut keskustelufiilis, niin tässä sitten syy.
Otin muutaman tunnit torkut pimeässä, se helpotti vähäsen.

Huomenna kulttuurintunnit iltapäivällä ja käväisen toimistolla.

NYT! Seuraavaa bloggausta ei tule ennenkuin on tullut tarpeeksi kommentteja teiltä rakkailta lukijoilta ^^
Ja tarvitsen MONTA, nyt näppikset sauhuamaan! Minä voin kyllä pitää taukoa ;)