Heipskukkuu.

Kuten otsikosta voimme päätellä, oli aika mielenkiintoinen oppitunti maanantaiaamuna. Tunti alkoi kahdeksalta, ja koska luokkani tarvitsi tietokoneluokan, että oppilaat voivat pitää esitelmiään, se oli varattu toiselta kampukselta.
Lähdin hyvissä ajoin, 7.20 matkaan ja menin "oikoreittiä" North kampukselle (tämä missä asun on East).
Tietysti aamulla satoi kaatamalla ja maa oli aivan märkä ja täynnä lätäköitä. Siinä vaiheessa kun North kampukselle saavuin, olin jo litimärkä. Katselin ympärilleni, ja kävin miettimään missäköhän luokkarakennus oikein on. Iski kiva epäilys, että olenkohan sittenkään oikealla kampuksella.
Pikasoitto oppilaalleni, ja kävi ilmi, että olen kuin olenkin väärässä paikassa!
Eih, olisi pitänyt kysyä joku näyttämään se oikea paikka.
No, kello oli 7.40, vielä on aikaa ehtiä ajoissa toisaalle. Päättelin, että kolmas kampus lähellä on varmasti se oikea. Sinne siis.
5 vaille 8 olen South kampuksella, hieman edellistä kampusta märempänä jos mahdollista. Löysin oikean rakennuksen, kerroksen ja luokan (joka tosin lukossa).
Katselen ympärilleni, ja hmm. Kello on 8, ja oppilaita näkyy 3 kpl, voi hemmetti! :D

Sain jonkun avaamaan oven meille, ja menemme tietokoneluokkaan. Nyt ihmisiä paikalla 4, jippii.
Ja esitelmiä pitäisi pitää *näyttää peukkua*

20 yli 8 paikalla oli 7 oppilasta, eikä yhtä ainutta ryhmää kasassa :p Ei edes kahta ihmistä 3/4 hengen ryhmistä..
Ette usko kuinka paljon ärsytti :D

Juttelin muutamalle oppilaalleni siinä yhdeksään saakka, ja kyselin mihin muu luokka jäi. Otin heidän nimensä ylös, ja lupasin antaa pluspisteitä kun raahautuivat paikalle. Sain kuulla että viikonloppuna koko luokka oli käynyt jollakin vuorella retkeilemässä, oli satanut koko ajan jne.
"Sori, ette silti saa lupaa olla poissa, tai olisi joku voinut ilmoittaa minullekin ettei tunteja pidetä :p"

Päästin oppilasparkani pois siinä yhdeksän maissa, en tiedä olisiko saanut, mutta sillä hetkellä ei ollut moisella väliä. Tuntia olisi ollut jäljellä vielä 40min, mutta en ollut valmistellut mitään kun oletin että pidämme esitelmiä, ja tuntui pahalta pitää niitä muutamaa poloista siellä turhan takia.
No, se siitä, pidin saarnan jonka käskin välittää poissaolijoille. Miinusta niille jotka eivät ilmaannu seuraaville tunneille, opettaja on hyvin vihainen :D

Tästä takaisin East kampukselle ja kiinantunneille. Vaatteet oli ihan likomärät, nyt on satanut täällä aika runsaasti. En pane sadetta pahakseni, pidän sateesta, siis niin kauan kun voin itse pysyä kuivana sisätiloissa :)

Mitäs muuta.. Ei täällä hirmuisia tapahdu. Yleensä käyn hakemassa ruokaa kampuksen opiskelijaruokalasta, ja sitten menen A:n asunnolle jossa sitten syödään yhdessä.
Muistinkos mainita, että mehän ei saada asua yhdessä täällä?
Kun ei olla naimisissa :) (China ja sen säännöt..)

Moimoi, ja lupaan päivittää tätä nyt tiuhempaan!! ^^