Näin alkuun tämän hienon otsikkoni alla kiitän jo parista kommentista jossa ehdotettiin mitä Shanghaissa voi tehdä, kiitän ^^ Itsellä ei siis ole mitään hajua tuosta paikasta, niin on ihana kuulla vinkkejä, katsotaan mitä kolmessa päivässä ehtii tekemään! :)

Ja otsikkoon. Kävin ostamassa ruokalasta ruokaa, edessä pitkä iltapäivä, ensin 3h kiinanopettajan henkilökohtaista (as always) luennointia dormihuoneessani, ja sitten kaksi tuntia Georgen opissa. Aioin siis ravita itseäni niin, että jaksaisin kuuteen asti ilman lisätankkausta. Eeep, väärin.
Erehdyin ottamaan uudenuutukaisen riisiannoksen, en ollut sitä aikaisemmin siis nähnyt. Dormiin tultua ihmettelin äklöttävää hajua, ja makukin oli vähän niin ja näin.
Hetken sitä söin ja pohdin miksi se maistuu hyvän sijasta kakille, ja sitten näin sen. Pieniä pieniä ällöttäviä mereneläviä :p Katkarapuja, pikkurapuja, hyi hemmetti.
Kyllä tunnustan, etten mitään muuta ällöä niin paljon kuin näitä sorkkajalkaisia hyönteisen oloisia ällötyksiä, makukin on minusta ällöttävä. Kaikki merenelävät maistuvat samalle, kalanpissille!
Kalat siis erikseen, mutta kaikki muut pikku öttiäiset jotka siellä elelevät ja joita ihmiset syövät suurena herkkuna. YÄK.
Siis, maistakaapa joskus näitä maanmainioita hyönteisen oloisia ököjä, kaikki maistuvat samalle, pahalle, kalanpissalle, sille miltä se vesi maistuu ja haisee missä ne elävät.
Pöh, ei sitten syöty ruokaa, hyi, hyiii.

Ps. taidan säästää yhden öttiäisen ja otan siitä kuvan. Se on siis minikokoinen rapu, hyrrrr.