Tänään tuli sitten varmistus kohdekoululta, toivottivat minut tervetulleeksi Kiinaan kevätlukukaudeksi 2008. Soitin koulun kansliaan ihan muissa asioissa, ja sitten olin ihan ihmeissäni, kun kanslian täti alkoi selittämään miten oli laittanut minulle tänään sähköpostia ja kysyi olenko lukenut sen. Kertoi sitten, että nyt tuli viimein se "virallinen" hyväksymiskirje Kiinasta :)
Voinen myöntää että tuon uutisen kuultuani pompin riemusta, ja jos osaisin pomppia korkeammalle maasta kuin sen 10snt, olisin pomppinut kattoon saakka! :D
Lisäksi kuulin tänään, että sain kirjanpidon kurssin läpi, peräti arvosanalla 3. Olo ja mieli on aurinkoiset, ja tuntuu ettei tämä päivä voisi paremmin alkaa/mennä.
Mennään huomenna syömään Avokin kanssa. Juhlitaan siis hänen valmistujaisiaan, ja oikeastaan tässä tuli nyt sitten vähän muutakin ilon aihetta samalle päivälle :)
Voitte uskoa että olo on Helpottunut, nyt voin, ja pitää aloittaa kiinan kielen opiskelun ja voin hyvillä mielin vakavammin alkaa tutkiskella tietoa rokotteista, opintotuesta, ja ajattelinpa ottaa säästötilin pankista johon säästäisin rahaa tuota Kiinaa varten. Tuntuu että voisi olla helpompi olla kajoamatta jos ne on ihan omalla tilillään ne rahat, kuin houkuttelevan helposti avattavassa säästöpossussa kirjahyllyssä.
Mutta, alan tästä valmistautumaan töihin lähtöön, pitää asiakkaillekin jakaa hieman tätä hyvää tuultani! <3

Railakasta päivänjatkoa, tästä se blogini nyt sitten alkaa ;) ^^