Kivaa saada kommentteja! ^^

Mä alan jo melkein tottua tähän, että aina sisäänkirjautuessa on ainakin yksi kommentti odottamassa :D Älkää siis suinkaan lopettako kommentointia, niitä on ihana lukea kun ei silleen samaan aikaan netissäkään satu omanmaalaisten kanssa olemaan :)

Tänään on ollut vähemmän puuhastelua, päätin "yrittää" ottaa vähän rennommin kun kurkku tuntuu kipeältä. Kävin sitten pyörimässä kaupungilla Vain kaksi tuntia :)
Ostin juotavaakin siltä varalta jos tulee väsyneempi olo niin voin jäädä hostelliinkin makoilemaan.

Joo, sainkin infoa siitä että tuskin on aito shreck, mutta erittäin laadukas kopio täytyy myöntää. Oli ihan WB hologrammimuoveissa ja kaikkea. Testasin äsken (piti vaihtaa koneen regioni kakkosesta kuutoseksi) ja toimi erinomaisesti. Englanninkieliset subit ja äänet. Ihan hyvä leffa, voi olla että tulee useampaankiin otteeseen vilkaistua sitä täälläoloaikana :)

Joo, pitää käydä uudemman kerran siellä missä kävin eilen, olisi kuulemma ollut sisätilassa sitten oikeasti nähtävääkin :D Kielletty kaupunki, hemmetti :D

Ilotulituksia paukkuu vieläkin silloin tällöin, ja kai niiden tulitus jatkuu ihan viikonkin(?) ajan tästä eteenpäin.

Nyt osaan jo kaupassa käydä niin ettei kaikki myyjät hyökkää kimppuun, pitää vain välttää katsekontaktin ottamista ja kävellä ohi ;) Sinänsä outoa Suomeen verrattuna se, että myyjät tulee todella lähelle. Esimerkiksi yksi tyyppi joka yritti myydä pientä hieromalaitetta, tuli vierelle ja "esitteli" laitetta pois kävellessäni niskaani.. Suomessa olisin ollut kauhuissani että tunkee reviirille, mutta hirmu nopeasti siihen alkaa tottumaan.

Mitäs muuta, outoa on se, että McDonaldsista ostettu ruoka on halvempaa mitä ruokakaupoissa :p
Ostin tänään sieltä kaksi pientä piirasta mukaan, ei maksanut kuin 6yuan, kun taas kauppaan menee pelkkään veteenkin (1,5l) 8yuan. Hassua :D

Mitäs muuta, joo, törmäsin tuossa ruokakujalla hassuihin ruokiin :D Pakko raportoida tästä! :D
Eli tikkuja, mihin on pujoteltu mm. torakoita, jonkinlaisia heinäsirkkoja, paksuja toukkia jne. Ne näyttivät erittäin herkullisilta, mutta jätin maistamatta x)

Iltamia, huomenna taas kuulemisiin (: