Perjantaina vapauduin 12.20, kuten joka maanantai, keskiviikko ja perjantai. Käyn siis aamulla 8.00-9.40 pitämässä tunnit omille oppilailleni, ja 10.15 tulen asunnolleni kiinan kielen tunneille, ne kestävät sen 2h.
12.20 ruokaa ja sitten loppupäivä vapaata ^^

Päätettiin A:n lähteä tuntieni jälkeen käymään Carrefourissa ostoksilla. Ei kun bussiin (oltiin laiskoja, tai minä olin :D) kampuksen vierestä ja sillä metroasemalle. Normaalisti sinne kestää kävellen reilu 20min, mutta tulipahan kokeiltua tuokin. :)
Ja vitsit että oli täynnä se bussi mikä otettiin :D Kyllä on nyt koettu kunnon "kiinalainen bussi", ihmisiä oli siellä niin paljon, että jouduin seisomaan alkumatkaa niillä rappusilla mistä mennään bussiin sisälle, kun eteenpäin ei yksinkertaisesti mahtunut!
Meinasin jäädä muuten tästä bussista pois, kun kuski yritti sulkea oven vaikka olin juuri sisälle astumassa :D Ei olisi halunnut enää porukkaa sinne x)
No, väkijoukon läpi sinne mistä pääsee pois, ja vapaus koitti! Huh että oli bussikyyti, ehkä ensi kerralla voisi ottaa sen seuraavan, ei niin täyden bussin x) Oltiin kuin sillit jossain missälie :D

A osti itselleen sellaisen superkortin mitä voi käyttää bussissa, metrossa ja tulevaisuudessa takseissakin, kätevä :) Itsellänihän on pelkkä bussikortti, joten joudun ostamaan itselleni aina poletin metroon. On kivaa sähläystä aina niiden yuaneiden kanssa, kun se perkuleen kone ei meinaa hyväksyä niitä :D
pienikin ruttu, niin seteli tulee takaisin, r-a-i-v-o-s-t-u-t-t-a-v-a-a.. x)

Joo, sinne Carrefouriin! Käytiin syömässä ensin sellaiset ihanat leipäset, missä on lihaa sisällä. Voi vitsi ettei ole parempaa sapuskaa varmaan missään Kiinassa :D Se liha on kuin karjalanpaistilihaa, lämpimässä leipäkuoressa ^^
Otettiin ihan ostoskärry, mikä on osoittautunut viisaaksi ratkaisuksi, enemmän saa haalittua kamaa sillä eikä tarvitse kannella selkä vääränä ostoskoria.
Löytyi ihan oikeaa ruisleipää, ah ihmettä ^^ Ja sulatejuustoa, missä lukee cheddar, mutta mikä on kyllä sulatejuustoa. Eivät tunnu ymmärtävän cheddarin ja muun juuston eroa, kun kaikkialla lukee cheddar, mutta mikään näistä kiinalaisten cheddareista ei sitä cheddaria ole :D (selkeää?)
Tällä kertaa ei hirmuisia mukaan tarttunut, selvittiin ihan muutamalla kassilla.
Taas sen leipäravintolan kautta kampukselle. Kätevimmin pääsee muuten niin, että me otetaan ensin Carrefourista metro takaisin omalle alueelle, ja sitten metrolta taksi kampukselle, tulee 10yuania edullisemmaksi kuin taksilla koko matka, ja aikaa säästyy ehkä 10min :)
Edellisellä kerralla otettiin taksi koko matkalle, ja juututtiin ruuhkaan.. Meinasi minun jäätelöni sulaa matkalla, iiks!

Ostettiin hyvä leffa :) Carrefourista dvd-alueelta ihan ;) Kannessa lukee joku Magic sword tai vastaavaa.. Ja kannessa oli kuvia Antonio Banderaksesta jne. Katselin jo kaupassa, että jotenkin hämärä se leffan kansi, tuli mieleen ihan, kuin ne kuvat olisi otettu monesta leffasta, ei jotenkin käynyt kokonaisuutena yhteen. Tarinakin oli vähän fishy, sotaa maalaisten ja alieneiden välillä, taikajuttuja ja asteroideja :D

Leffa koneeseen, otsikko "Diamond rush" WTF??
No, pyörimään... ... Joku vanha nobodyleffa, häh!? :D Voi lol, siis, täältä ostaa leffan kaupasta, ja siellä ei edes ole sitä leffaa sisällä mikä pitäisi :D
Kantta lähemmin tarkastellessa, huomattiin, että ne on eri leffoista ne kuvat! Oli Antonion omasta leffasta, sitten Starship Trooperseista, ja vaikka mistä muusta, ei hemmetti :D
Kyllä sai hyvät naurut, taidetaan ostaa seuraavat leffat katukaupasta, niiltä nimittäin saa sitä mitä kannessa luvataan ;)