Hihei, löysin tuolta netistä surffaillessani blogipohjia, ja innoissani sitten vaihdoinkin omani toisennäköiseen. Linkki sivuille mistä tämän jöllin löytyy tuolta oikealta alempaa. Siis tuommoinen kirsikkahommeli mustalla pohjalla.
Perusajatus on, että tätä olisi selkeä Edelleen lukea. Tiedän laajasta kokemuksestani (blogien lukijana), että ainakaan minua ei kiinnosta jatkaa otsikkoa pidemmälle, jos kirjaimia joutuu tihrustamaan tai ne ovat epäselviä taustan vuoksi.

Mutta, asiasta kukkaruukkuun. Nyt Pitäisi olla tulossa 3kk turistiviisumi konsulaatista. Saa sitten Kiinassa nähdä pystytäänkö siellä asialle mitään tekemään, vai tulenko huhtikuun lopussa takaisin 8)
Kokemushan se sekin sitten on, ja voin antaa palautetta koulun paremmuudesta sekä järjestelyistä ^^

Oikein ärsyttävinä hetkinä, kun mikään ei suju, on ollut välillä kadefiilistä niitä kohtaan joille asiat tehdään valmiiksi ja itse täytyy huolehtia ainoastaan paikalle menosta.
Mutta positiivista tässä on se, että tehdessä oppii samalla. Jos sitten tulee hinkua lähteä kaukomaille niin enköhän aika pätevästi osaa järjestää asiani, kantapään kokemuksella nimittäin.

Pakkailin tuossa matkalaukkua. Voi hyvänen aika mitä minä teen sen kanssa! Siis, tuo matkalaukku on ihan liian pieni! :D Laitoin sinne parit housut ja paitaa ja semmoista, ja pelkästään vaatteista siis on jo puolet tuosta matkalaukusta täynnä! Ei hemmetti, ei kyllä taatusti kilorajat pauku yli koska eihän tuonne mahdu yli 20kg edestä tavaraakaan! Todella hankalaa miettiä mitä ottaa mukaan ja mitä jättää tänne.
Kun vähän mietin jo sitäkin että pystynkö olemaan siellä sitä 6 kuukautta, ja kun ei yhtään tiedä saako sieltä nyt sitten ostettua vaatteita vaiko ei? Netissä kysyin yhdeltä tytöltä millainen se vaatetilanne on, eikä ole vielä vastannut. Vaikuttaa nimittäin strategisesti minun pakkailuihini. Sain nimittäin kommenttia ettei meidän länsimaalaisten kokoja sieltä oikein löytyisi paitsi kalliista kaupoista. Olisipa aika ikävää olla siellä jotakin XL kokoa S koon sijaan :(

On tässä kyllä vielä pari viikkoa aikaa laitella tuota matkalaukkua. Tässä kun on muutto samalla niin pyrin laittamaan ne tarpeelliset tavarat suoraan matkalaukkuun säilöön mistä vain sitten heittelen pois "tarpeetonta" ja ylimääräistä.

Kirjat on 1/4 tuosta matkalaukusta :D Eyewitness travel quide, Lonely planet China sekä Madventures Kansainvälisen matkaajan opas. Ainiin, ja tulossa on postissa semmoinen kuin Suomi-Kiina-Suomi matkailijan sanakirja (Kiitos vinkistä Sippe!)

Läppäri lähtee mukaan, samoin uusi kamera (avokin), suurin osa viemisistä on ostamatta, kaipa sitä pitäisi vain kipaista lähikauppaan ja ostaa sieltä kassi täyteen salmiakkia ja suklaata ja jotain ruishommaa. Meinasin että parempi tinkiä muista tavaroista kuin viemisistä, onpahan sitten tilaa kaikelle mitä sieltä ostaa.

Lienevätkö vaatteita, se selviää pian.

Älä missaa seuraavaa episodia, luvassa jännittäviä hetkiä MUUTON parissa!