Tässäpä kuviin osoitetta.

http://picasaweb.google.com/Nabikiss

Kyllä on muuten hienoa että Suomessa ei saa tupakoida enää ravintoloissa jne. Koska täällä missä istun käyttämässä langatonta, tupakoidaan edessä ja takana. Itse kun ei tupakoi niin se haju on kyllä todella karsea. Eilen istuin pidempään illalla koneella, täällä oli hirmu bileet käynnissä kun viettivät Kiinalaista uuttavuotta, tänään huomasin, että takki tuoksuu ihan hemmetin pahalle. yöks.

Ihanaa, sain kaurapuuroa! ^^ Varmistin vielä erikseen että tekivät sen veteen, ihanaa <3
Pitää tässä pikkuhiljaa totuttautua Kiinalaiseen ruokaan niin ehkä ei tule mahalle se niin isona shokkina. Kun on tottunut joka-aamuiseen kaurapuuroon niin se on kyllä hyvää kun sitä saa :) mmm. kuituja.

Ennen matkaa ajattelin, että kun kerran Kiinaan mennään niin länsimaisiin ruokiin en koske. No, aika päinvastoinhan tässä on nyt toimittu, kuten varmaan ruokakokemuksistani on huomannutkin :D

Eilen tosiaan vaihtui vuosi täällä, ja oli aika tajuttomat ilotulitukset :D Ihan joka paikassa räiskyi ja poksahteli, ja hampaita pestessäni 12 aikaan näinkin ikkunasta ihan hienoja tulituksia. Täällä keskustassa on varmasti ollut ihan järjestetty ilotulitus, koska niin säännöllisesti ja suuria ilotulitteita siellä näkyi.

pyykinpesu toimii täällä ihan palveluna. Eli vien tiskille pyykkini pussissa, ne punnitaan (kilohinta 10 yuan) ja sitten seuraavana aamuna 12 aikaan ne voi noutaa. Luksusta, meinaskin jo sukat loppua :D

En tajua miten täällä on nyt aurinko paistanut melkein joka päivä :o Omituista et se pääsee läpi.

Mut, käynpä tässä varmaan myöhemmin vielä tänään tai jotain. Huomenta sinne.