Diuh, kävin eilen ottamassa Viimeisen Twinrix rokotteen. Sain rokotuskorttiin merkinnän tuosta, ja sitten terkkari tulosti minulle sellaisen lapun, jossa oli jokainen rokote minkä nyt tässä ennen matkaa olen ottanut, ja tarkat päivämäärät niiden ottoajasta.
Tässä pitäisi pikkuhiljaa alkaa järjestellä muuttoa, tai siis pakkailla tavaroita laatikoihin. 15 päivä alkaen pääsen muuttamaan tavaraa uuteen kämppään täällä Suomessa. Avokki siis otti nyt kaksion ja sinne roudataan loput kamat 19-20 päivä. Minulla siis 4 päivää aikaa viedä kaikki pikkutavarat ja semmoiset, sitten viimeiseksi tarkoitus viedä kaikki painavat/isot jutut. Kun tulen takaisin Kiinasta niin ei tarvitse etsiä kaksiota, vaan voin muuttaa suoraan tuonne uuteen kämppään. Ja mikä parasta, nyt ei tarvitse vaivata perhettä sillä että tavaroille tarvitsee jonkunlaisen säilytyspaikan siksi aikaa! Voi kun olen intona tuosta uudesta kämpästä, se on NIIN paljon kivempi kuin tämä nykyinen. Siellä on tilaa 58m2 ja vuokra on 40e pienempi mitä nykyisessä. Kaunis lattia ja mulle vaatehuone! Jei ^^
Harmi etten nyt ehdi nauttia siitä uudesta hienosta kämpästä, mut sitten kun tulen takaisin. ♥

Vähän hirvittää, lähtöön on 24pv, eli parin päivän päästä tasan 3 viikkoa. Tippaakaan en ole matkalaukkua pakannut, vaikka kai sitä Pitäisi koepakkailla tässä monta kertaa ennen lähtöä, eikä sitten vasta viimeisenä päivänä :D
Sanoinko jo, että vähän hirvittää se lähtö? :D Enimmäkseen ehkä se että mitä ne viimeiset päivät sitten on täällä Suomessa. Ja mitä ne ensimmäiset päivät siellä Kiinassa?
Myös se että olen siellä aluksi ihan yksin, muita vaihtareita ei ole, kaikki Kiinalaiset on lomalla ja maaliskuussa sitten vasta alkaa koulu. No jos yritän vähän miettiä että menen sinne "lomailemaan" ensimmäiseksi kuukaudeksi. Kiertelen paikkoja, järjestelen asioita, sisustan kämppää(!), koetan vähän ottaa kiinni siitä elämäntyylistä sen ekan kuukauden aikana. Sitten kun koulu alkaa, niin olisi vähän tuttua. Ajattelin että olisi kyllä hienoa aloittaa heti joku Tai Ji kurssi, tai opiskella kiinaa vaikka yksityisopettajan kanssa. Eli heti vain kontaktit peliin (lähinnä varmaan se ihminen joka pitää huolta meistä vaihtareista) ja kysyisin kuinka saisin tuollaiset asiat/kurssit itselleni järjestettyä.
En muuten maininnut edellisessä bloggauksessa, että se ensimmäinen majoitusvaihtoehto on siis ulkomaalaisten opettajien asuntola, toinen on vaihtareiden hotelli, ja kolmas vaihtareiden asuntola. Kolmas vaihtoehto siis edullisin.

Mutta nyt hakemaan muuttolaatikoita takapihalta, jospa saisin jotain pakattuakin tänään! :)

Zài jiàn! ^^