Moi :)

Sunnuntain alkuperäiset suunnitelmat : nukkua myöhään, sekä tehdä kouluhommia. Ilokseni heräsin puhelinsoittoon ja Virginia pyysi puistoon grillailemaan! Mietin sekunnin, OKEI!
Ulkona on ollut nyt aivan upeat ilmat, Suomen kesä siis, t-paidassa tarkenee kyllä, auringossa välillä kuuma (varjossakin lämmintä) ja leppeä tuulenviri pyyhkäisee välillä yli ^^
Virginia ja Matthew tarjosivat sapuskat, onneksi, koska en olisi osannut tuohon mitenkään varautua. (ensi kerralla minun piikkiini! :)
Mukaan tuli myös Aras, Sudanilainen mies joka asustelee täällä dormissa. Hän opiskelee kolmatta vuottaan nyt Kiinassa.
(taustaaaa)
[Matthew on opiskelija, ja Virginia saksankielen opettaja.]

Siinä yhden aikaan oltiin tuossa koulun viereisessä puistossa, josta en tähän mennessä tiennyt mitään! Ei ollut kuin 5 min kävelymatka, kiersimme joen puolelle koulua ja menimme erillisestä portista puistoon.
Aivan uskomattoman ihana paikka! Ei puistossa kyllä sinänsä mitään erikoista, olen hienompiakin nähnyt, mutta täällä tuntui kun ei olisi Kiinassa ollutkaan!
Varjoisaan paikkaan asetuimme viltille ja pojat virittivät valmisgrillit lähellä olleen kuivahtaneen lammikon kiville. Nämä pikagrillit ovat samoja mitä suomessakin, 10yuan, löytyivät kuulemma Carrefourista! :)
Tuolla oli lämpöistä, ei kuumaa, muttei viileätäkään, ja aivan hiljaista! Ihanaa kerrankin olla paikassa mihin tuo jatkuva tööttäily ja muu mekastus ei kuulu x)

Eipä aikaakaan kun saimme kuokkavieraan... Kiinalainen tyyppi heilui paikalle kirjansa kanssa, esittäytyi ja kertoi haluavansa harjoitella englantia kanssamme, pyysi sitten saisiko liittyä seuraan.
Kaikki katsovat toisiaan, muttei kukaan kehdannut sanoa ei :D
Siinä tämä jäbä sitten nautiskeli grilliruokia ja jutteli välillä jotakin, heh.
Pysyi sitkeästi seurassa loppuun saakka, eikä meinannut häipyä vielä sittenkään kun vaihdoimme suunnan kampukselle. Juteltiin Virginian kanssa jälkikäteen, niin pitänee vaihtaa ensi viikonlopuksi paikkaa, on aivan satavarmaa että tämä tyyppi päivystää nyt tuolla puistossa milloin satumme sinne seuraavan kerran x)
Ihan kivahan se on kun tulevat juttelemaan, ja kun kaikki tunsivat olonsa hieman epämukavaksi kuokkalaisen hengaillessa paikalla, olisi pitänyt sanoa hänelle ei alunperinkin. Tosin uskon, että olisi silti jäänyt hengaamaan kuunteluetäisyydelle, englantia harjoitellakseen ;)

Puistossa oltiin lähemmäs 3 tuntia, ja kivaa oli. Vähän väliä piti nojautua rennosti viltillä taaksepäin ja nauttia siitä hetkestä ^^

Nautiskeltiin kampuksella vielä jätskit Virginian ja Matthewin kanssa, ihanan päivän kunniaksi ^^ ( itsehän otin mehujään!)

Joo, kun pääsin kämpille, olivat asentelemassa tänne toista sänkyä, nyyh. Sinne meni matkalaukun paikka. Pöh.
En usko että laittavat tänne toista asukkia, vaan laittoivat sängyn tänne vastaisuuden varalle. Ainakin kesäksi luvassa porukkaa koululle.
Käytin loppuillan siihen että purin matkalaukut kaappeihin. Damn että meni tila hyötykäyttöön :D
Hah, otin tosiaan molemmat kaapit käyttööni, yksi ei riittänyt! x)

Eipä tässä muuta, siinä sunnuntain tapahtumat, jutskaillaan taas, ja heitelkää kommentteja ja kuulumisia (:

Tsau