Hohoo, täällä ollaan taas! :D (ei se sitten osaa pysyä päivääkään poissa hemmetti! :D)

Mietin tuossa, että onkohan tuo minun Kiinaan menoaikani kovin järkevä. Nimittäin kun uudenvuodenbileet alkaa parin päivän päästä menostani, ja ne kait kestää melkein kuukauden? Kiinan koulun rehtorikin puhui, että helmikuu on Kiinalaisille lomakuukausi. Sitä vain mietin, että pitäisikö sitä lentoa siirtää nyt kun vielä ehtii (tulisi maksamaan n.90e) ja mennä vasta helmikuun lopussa sinne :P
Ääks kun en tiedä. Ehkä se on sitä että vähän pelottaa mennä ihan yksin, ja ajatus siitä että kaikki haluavat lomailla eikä niitä kiinnosta auttaa minua järjestelemään asioita.

Eilen tuli postissa se Kiina-Suomi-Kiina matkasanakirja. On pieni ja kätevä, ja mitä vähän vilkaisin sitä niin oikein hyödyllisiä juttujahan sieltä löytyykin. Ja mikä parasta, sanat ja lauseet on ensin suomeksi, sitten kiinalaisin kirjoitusmerkein ja lopuksi vielä pinyin aakkosin, eli jos en jotain osaa lausua, niin voin osoittaa oikeita merkkejä opuksesta. Olisin toivonut että ne toonit olisi merkitty tuohon myös, mutta mietin, että jos laittelen niitä itse tuonne kirjainten päälle niin opin siinä samalla muistamaan niitä ^^

Huijasin tuossa pari merkintää sitten, nyt vasta tulee juttua muutosta! Hahaa.

Tulin taas kipeäksi, joku räkätauti ja eilen tuntui siltä että olisi ollut kuumettakin. Olin uudella asunnolla 3h iltapäivästä ja luuttusin lattia väh. 3 kertaan per huone. Sitten vedin eteiseen parin metrin matkalle sanomalehtiä levälleen, ovelaa! Nyt kun sinne roudataan muuttolaatikoita jne, niin minun ei tarvitse pestä kaikkia lattioita uudestaan. Lian ja loskan pitäisi jäädä sinne eteiseen ja kun siellä ottaa kengät pois niin kaikki pysyy siistinä!! ^^
Avokki on muuten keksinyt minulle lempinimen, siivousnatsi ♥
Kertooko jotakin siivoustavoistani? Odotan kyllä innolla sitä asuntoa Kiinassa, pääsen puunaamaan sen lattiasta kattoon ja sisustamaan kivaksi <3 Luulisi nyt kaupoista löytyvän vaikka minkälaista siivoustarviketta, jei!

Tänään pitäisi olon mukaan pakkailla muuttolaatikoita. Tai siis tavaroita laatikoihin. Loput tavarat kaapeista ja semmoisista. Nuo laatikot nimittäin kuskaa todella nopeasti sinne asuntoon, että enemmän aikaa menee pakkaamisessa, kuin laatikoiden siirtämisessä täältä uuteen asuntoon.
Avokki hankki sellaisen, mikä-hemmetti-se-nyt-onkaan, kippauslaitteen?? Eli sellainen pystyssä oleva hommeli mihin "lastataan" laatikoita, sitten se kipataan taaksepäin ja sillä saa helposti kärrättyä kamat paikasta A paikkaan B. Olen minä sen laitteen nimen kyllä kuullut mutta eipä se nyt tule mieleen :)

Uudessa asunnossa on hissi! :D Tosin asutaan ekassa kerroksessa, joten eipä niitä rappusia tulisi muutenkaan :) Miksei sen ainoan kerran kun asunnolle pääsee hissillä ei voi asua ylimmässä kerroksessa, olisi jotain hyötyäkin siitä, ja saisi kuntoilua kun ei käyttäisi hissiä.

Tulipa taas juttua.

Hmm, eipä nyt muuta tule mieleen. Railakasta päivänjatkoa ja pysykäähän terveinä ^^