Täällä paistaa aurinko ja ilma on nätti, sisältä katsottuna ainakin :D Ulos kun menee niin viileää on, mutta olen positiivisella mielellä, että se tästä lähtee lämpenemään. Voi olla, että parin kuukauden päästä on liiankin lämmintä :D

Säikähdin tuossa jo, että pääsy blogiin olisi estetty, mutta kai oli vain niin hidas netti ettei jaksanut ladata sivua. Sitäkin kun voi tapahtua että jollekin sivulle pääsy estetään. Esimerkiksi wikiin ei pääse lainkaan.

Nyt alkaa olo olla parempi, vielä päänsärkyä ja nenä täytyy silloin tällöin tyhjentää, mutta yleisluontoisesti paranemaan päin. Mietin, että lähtisin huomenna tuonne kaupungille seikkailemaan. Pitää ostaa Tianjinin kartta ja jotain muuta pientä. Perjantaina voisi uskaltautua bussiin ja keskustan kauppoihin!

Taksilla ajelu on halpaa, luin lonely planetista, että ensimmäiset 3km 8yuan, ja siitä edespäin 1,5yuan per kilometri. Tätä luokkaa hinnat on olleetkin omien kokemusten mukaan. Siis jäniksenä matkustellessani kun Zhao on hoitanut maksut :D
En tosin tiedä saanko minä noita edullisia hintoja, että enköhän matkaa ihan jalan ja bussilla mikäli se onnistuu :) Bussimaksu 1,5yuan.

Kävin suihkussa toissapäivänä, niin verhon avatessani lattia oikein lainehti vettä. Vessa ei myöskään vedä kunnolla. Täällä olisi kyllä putkimiehille hommia, nimittäin hanat vuotavat juuresta ja ihan mihin sattuu, ei kai sillä paljon väliä ole kunhan vain vettä tulee. Suihkua ei myöskään saanut mihinkään ylös kiinni, vaan sitä piti pitää kädessä peseytymisen ajan. Eipä tuo haitannut, tärkeintä että tulee puhdasta.

Tuossa tunti sitten kävi kaksi putkimiestä talonnaisen kanssa, ja vessa vetää taas! Kylläpä sinne menee vauhdilla se vesi nyt, ja myötäpäivään muuten menee pyörre :D

Roskat jätän oven ulkopuolelle pahvilaatikkoon, ja siitä käy talkkarinainen ne jossakin välissä aina tyhjentämässä. Rupesin jo huolestumaan mitä niille tehdään kun ämpärit tulvivat yli äyräidensä.

Eipä tänne muuta, kohta varmaan iltapäivän lounasta ja huomisen suunnittelua. :) Zai Jian!