Tiistaina lähti viisumihakemus postiin (: Viisumia varten tarvitsee passikuvan (hakemuksessa pyydettiin värillistä passikuvaa, mutta katsotaan pääseekö nyt läpi mustavalkoisella..).
Viisumia varten tarvitsee siis passin, suurlähetystön nettisivuilta tulostetun viisumihakemuksen täytettynä, raha viisumia varten käteisellä + 15e käsittelymaksuja, sekä valmiiksi maksettu ja täytetty kirjatun kirjeen kirje takaisinpäin. Hain puolen vuoden douple-entryä, se maksaa 60e + 15e käsittelykuluja. Laitoin mukaan siis rahaa 75e kirjekuoressa. Laitoin sekä kirjeen sinne että takaisinpäin tulevan kirjattuina kirjeinä, sillä se ei niin varmasti häviä postissa, varsinkin kun oma passi on mukana. Ei olisi kiva jos passi eksyisi jonnekin.

Vähän huolestuttaa semmoinen seikka, että en tajunnut katsoa noita Kiinassaolopäiviä tarkkaan. Kuvittelin että jos varaan lennon 1. helmikuuta 2008 - 1 elokuuta 2008 niin se olisi automaattisesti sen puoli vuotta eikä tippaakaan enempää. No asiahan ei ole näin.  Laskin nimittäin että puolessa vuodessa on 182 päivää (+1), ja suprise! Minun Kiinassaoloaikani on lentoaikataulun mukaan 185 päivää!
Hemmetti, uskon nimittäin että ne laskee aika pilkulleen sen montako päivää se puoli vuotta on, ja eivät taatusti anna minulle viisumia "puolelle" vuodelle kun minulla menee YLI puoli vuotta. Sen verran ohjastaisin tulevia reissaajia, että laskekaa ne perillä olopäivät etukäteen, jo ENNEN kuin varaatte lentoja.. Jos olisin tajunnut tämän aikaisemmin, niin olisin tietty varannut myöhemmille päiville. Jotenkin sitä oletti että tietysti tuossa on vähemmän kuin puoli vuotta kun ei edes päivät satu kohdalleen :p
No, ilmoittelen viisumin edistymisestä, toivotaan että myöntävät minulle edes sen puolen vuoden viisumin.. Voihan sitä sitten Kiinan päässä fiksailla joko lentoa, tai sitten hankkia jonkunlaista lisäviisumia, varsinkin jos jäisin katsomaan olympialaisia!

Nyt muuten tiedän missä Thirty Seconds To Mars kuvasi sen musiikkivideon, From Yesterday. Beijingissä kielletyssä kaupungissa!!! Se on ihan nurkan takana! Jee!

Jonkunlaista lievää ahdistusta tai vastaavaa on nyt ollut. Tai en ehkä kuitenkaan sanoisi ahdistusta, vaan pikemminkin jännitystä ja epätodellista oloa. Enemmän ehkä ahdistuneisuutta on ollut se kun tuntuu ettei ole ketään kelle puhua tästä. Haluaisin kovasti puhua ihmisille vaihdostani ja mitkä on fiilikset jne, mutta mietin liikaa mitä he ajattelevat. Tarkoitukseni ei siis olisi rehennellä sillä että MINÄ pääsen johonkin ja sinä et, vaan enemmänkin purkaa ajatuksia mitä tämä synnyttää. Tunteet on välillä aika sekaisin.

Ja yritän tässä nyt kovasti julkaista tätä blogiani, joten jos joku sattuu tätä lukemaan ja jopa pitää tästä, heittäkää kommenttia!! Annan ekalle halin (mutta se pitää tulla hakemaan :D)