Dodih. Nyt tarkistin kuittinivaskastani noiden rokotteiden hinnat :)
(Twinrix edelleen 43,40€.) Hassua kun apteekissa työntekijä mainosti siinä olevan elinikäisen suojan noita hepatiitteja vastaan, ja juuri lääkärissä käydessäni sieltä sanottiin, että suoja on max. 10 vuotta kunnes toisin todetaan. Kumma miten ristiriitaista tietoa täällä on tuosta.
Japanin aivotulehdusrokote on kolmen satsina 85,72€. Yksittäiselle rokotteelle tulee silloin hintaa n.28,57€ kertaa siis kolme. Yksittäin ostettuna kuulemma 5e kalliimpi, joten voi miettiä haluaako ostaa ne erikseen vai yhdessä. Minusta oli jotenkin varminta tehdä noin, koska sataprosenttista varmuutta ei olisi ollut että rokotteita on paikan päällä silloin kun minä ne tarvitsen, ellei sitten varaa niitä jotenkin. (mikä ei sillä nimenomaisella hetkellä juolahtanut mieleeni..) Toisaalta erikseen ostossa on kätevää se, ettei niitä tarvitse säilytellä omassa jääkaapissa :p Ehkä teen itsekin niin, että ensi viikolla käyn apteekista vain sen toisen rokotteen, ja sitten kun on kolmannen pistoksen aika niin käyn sen vasta sitten apteekista ja lunastan tavallaan vain puolet tuosta ostamastani satsista. Pitää kysyä suostuvatko säilyttelemään niitä minua varten siellä vai ei. (sekavaa, korjaan tekstiä illemmalla :)

Oli muuten aika jännä reaktio tuohon japanirokotteeseen (en tiedä olisiko osaksi tuohon vaikuttanut hermostuneisuus ja kaikki huhut mitä tuosta rokotteesta liikkuu.. kuume, julmettu päänsärky jne)
Eli meni noin 10 min siitä pistoksesta ja poistuin jo terkkarin luota, menin kaverin luo samaan rakennukseen ja käsi tuntui vähän hassulta. Sitä pisteli ja kihelmöi, ja kun katsoin ihan huvikseni miltä se näyttää, koko vasen käsivarsi oli kauttaaltaan punavalkoläikikäs. Aika hemmetin nopeasti keho kyllä reagoi siihen, joten kaipa siitä jotakin vaikutusta tuli. Se pistettiin muuten ihon alle, eikä lihakseen kuten Twinrix. Seuraavan pari tuntia käsi oli sitten puutunut, todella raskas ja sitä kihelmöi. Siistiä! :D

Krääh niiden passikuvien kanssa.. Kamera on lainassa, joten taitavat vähän viivästyä, ellen sitten mene liikkeeseen otattamaan. No, ollako niillä niin kiire vai ei?