Dodih taas.

Aamulla kävin pitämässä tunnit, aika normaalisti ja jouhevasti alkavat sujua, ja tänään esitelmöin aiheesta Markkinointi ja 4P´tä. (En tiedä ovatko Suomeksi 4P´tä, mutta englanniksi tuota termiä käytetään)
Näytin myös lopussa pari kuvaa revontulista, kun näitä kysyttiin viime kerralla :)
Alkuvaiheen hermostus on tiessään, paitsi edellisenä iltana ja aamulla ennen tuntien alkamista hermoilee onko materiaalia tarpeeksi :D

Lähdin 12 aikaan käymään kaupoissa tässä lähistöllä, light cola oli loppu, ja hedelmiä piti saalistaa taas parin päivän satsi. Ei jaksa joka päivä lähteä tuonne tallomaan, on niin pitkä matka.
Ottaisin taksin, mutta olen vähän pihi, ja käy kuntoilusta. Tosin kyllä loppumatkasta on aina niin kyllästynyt kasseihin, että tekisi mieli hankkia joku, jonka päätehtävä olisi kuskata minua paikasta toiseen :D

Juu, piipahdin vaateputiikissa ja sovittelin vaatteita, kalliita olivat (toppi 7,9e) ja en löytänyt mitään mieleistä. Sitten ruokakujalle josta rupesin metsästämään edullisia ja hyvännäköisiä hedelmiä ja vihanneksia.
Ruokakujalla oli myös pari kojua, missä oli myynnissä piraatticd´itä, dvd´itä sekä pelejä. Kyllähän tuollaisen voisi ostaakin ja testata toimiiko, ei tainneet olla kovin kalliita, 3-5yuan ellen ymmärtänyt väärin.

Vesimelonia, banaaneja, appelsiineja, kuorittu tuore ananas, kurkkua ja yksi ruokakujan käärö mukaan. Kaupasta vielä kokisvarastoa ja sitten kämpille.
Voi että oli tuskaa matka! Pitäisi hankkia kantaja :D Paljonkohan sille tarvitsisi maksaa kuussa, 2e?

Portilla oli tullessa 4 ruokakojua, sekä yksi hedelmäputiikki. Päätin, että vien tavarat kämpille ja tulen sitten takaisin ostamaan kokonaisen vesimelonin, sekä ruokaa.
No, kesti ehkä 10-15min ja olin takaisin portilla.
Järkytys, ketään ei ollut enää paikalla, ja viimeinenkin ruokakoju kärräytti itsensä pois alueelta, hemmetti :D Pitänee näköjään olla nopsampi ensi kerralla, en tiedä ovatko ruokakojut paikalla viikonloppuna, toivottavasti.

Jing kertoi, että koulun ruokalasta saa aamupalan, 7.30-8.30, päivällisen 11.10-12.30, sekä illallisen 17.30-18.30. Ateria maksaa n.2yuan, mutta niitä voi ostaa vain ruokakortilla.
Pitää hankkia sellainen tässä ensi viikolla, ja käydä Jingin kanssa ensi kerran katsomassa millainen tämä koulun ruokala on. Edullista ainakin, ja varmasti ihan hyvää ruokaa.

Juuu, sain tänään uudet lakanat (ihmetys!). Talonnainen tuli tuomaan niitä tänne, ja oli menossa jo makuuhuoneeseen vaihtamaan lakanoita kunnes estin häntä. En halua päästää ketään asumukseeni, yksityisyyttä sotkuilleni kiitos :D
Mutta positiivinen yllätys, meinasin jo tässä lähipäivinä pestä nuo lakanat itse, mutta kaipa ne talonnaiselle sitten annetaan. Tässä olen lueskellut kirjaa, ja viikonlopun suunnitelmat vielä aika vapaat, käyn ehkä kaupungilla valittamassa paidan puuttuvasta osasta, ja se kirja pitäisi hankkia oppitunneille myös. Saa nähdä onnistunko löytämään sitä itse, vai pyydänkö Suen apuun.

Päivänjatkoja, palaan tästä Twilightin pariin, viikonlopuksi luvassa myös pari leffaa, jei ^^
Terveisiä sinne öksöille ja muillekin vähemmän karvaisille, ja karvattomille :D